28 вересня – воркшоп «Дезінформація в медіа про ЛГБТ та гендер: як не поширювати»

16 Вересня 2019
1330
16 Вересня 2019
11:27

28 вересня – воркшоп «Дезінформація в медіа про ЛГБТ та гендер: як не поширювати»

1330
У Києві 28 вересня з 12:00 по 15:00 відбудеться воркшоп на тему «Дезінформація в медіа про ЛГБТ та гендер: як не поширювати».
28 вересня – воркшоп «Дезінформація в медіа про ЛГБТ та гендер: як не поширювати»

Про це йдеться на Facebook-сторінці події.

До участі в заході запрошують журналістів; працівників медіа, радіо, телеканалів; головних редакторів та блогерів.

Тренерка: Єлизавета Кузьменко, консультантка медіапроєктів Ради Європи в Україні та Комісії з журналістської етики; співпрацює із Громадським радіо, колумністка «УП: Життя», сайту «Повага», KyivPost, Лівий берег та ін.; тренерка з питань недискримінації та гендерної рівності для професійних спільнот; засновниця мережі жінок, що працюють в медіа «Жінки в медіа».

«Мета воркшопу: розглянути найбільш поширені міфи та фейки про ЛГБТ та гендер, зрозуміти, як уникати їх під час підготовки контенту та як протидіяти їм. Особливий акцент воркшопу: висвітлення в медіа тем, що стосуються ЛГБТ-спільноти та важливість використання недискримінаційної лексики», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація: для участі у воркшопі необхідно заповнити форму за посиланням. Підтвердження участі у воркшопі надійде на вашу електронну пошту.

Коли: 28 вересня 12:00-15:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду