19-21 вересня – IV Форум Креативних Індустрій

29 Серпня 2019
1374
29 Серпня 2019
15:06

19-21 вересня – IV Форум Креативних Індустрій

1374
У UNIT.City та Academy DTEK 19-21 вересня відбудеться IV Форум Креативних Індустрій, який пройде під загальним гаслом «Креативний клас. Автопортрет».
19-21 вересня – IV Форум Креативних Індустрій

Цього року Форум значно розширюється в тематичному спектрі та наповнюється додатковими аренами, майданчиками і зонами.

«Форум креативних індустрій переїжджає в UNIT.City. Ми обрали новий дім не випадково, адже саме в UNIT.City, як і на Форумі, відбувається перетин професійних галузей, народжуються влучні ідеї та об’єднуються найсміливіші креатори. Відповідно цьогорічний Форум буде відкритим, інноваційним, наповненим актуальними темами. А в основі концепції – незмінним лишається симбіоз креативу, культури, бізнесу та технологій. Форум проходитиме цілих 3 дні», – йдеться в повідомленні.  

У перший день, 19 вересня – будуть говорити про важливість креативу та інновацій в найрізноманітніших галузях та сферах.  Паралельно у залі скрінінгів Cannes Lions – історії, які розповідають бренди, кейси, які стимулюють творити і змінювати цей світ.

У другий день, 20 вересня – безлімітний перегляд кейсів Cannes Lions. «А коли натхнення переповнить вас так, що закортить втілювати ідеї в життя тут і зараз, у зоні міжсекторального спіддейтингу можна буде знайти партнерів-однодумців із суміжної індустрії. Або ж разом піти на кастинг і спробувати себе у новій креативній ролі. І все це під сучасну музику та живе спілкування з зірками та взірцями нашого культурного простору. Ви отримаєте унікальний шанс опинитися до них ближче ніж будь-коли», – йдеться в описі події.

У третій день, 21 вересня – день підсумків на Форумі Креативних Індустрій. Інсайти, результати досліджень, реалізовані кейси і практичні рішення із брейнсторм-сесій та панельних дискусій. Ще більше корисної інформації і можливостей для навчання, серед яких нова зона Growth із майстер-класами партнерів точно сподобається всім, хто хоче цієї осені відкрити нове професійне захоплення. А ще одна підбірка кейсів Cannes Lions ще раз остаточно вмотивує до створення нового. Завершимо насичений день вечіркою із відвідувачами CG-event.

22 вересня –  CG EVENT KYIV – місце зустрічі всіх тих, хто професійно займається графікою або просто цікавиться цифровим мистецтвом.

Ознайомитися зі спікерами та програмою заходу можна за посиланням.

Квитки вже в продажу на офіційному сайті Форуму Креативних Індустрій.

Захід організовується за підтримки національного бюро «Креативна Європа в Україні», інформаційної підтримки Українського культурного фонду, партнер заходу – Academy DTEK.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду