17 вересня – презентація Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX»

23 Серпня 2019
571
23 Серпня 2019
15:14

17 вересня – презентація Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX»

571
У Києві в рамках міжнародного медіа-форуму Kyiv Media Week 2019 17 вересня о 10:00 відбудеться презентація дизайнерки Immersive Experience Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX».
17 вересня – презентація Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX»

«Спікерка зробить прогноз щодо майбутнього світу, де віртуальна та доповнена реальність стають звичним явищем у житті та спілкуванні людей. У своїй презентації вона ознайомить аудиторію з потенціалом AR та VR і розповість про те, як вони можуть збагатити галузь аудіовізуального виробництва. Зокрема, вона згадає про загрози, що потенційно можуть виникнути у результаті використання цих технологій, залежно від ступеню їхнього впливу на органи чуття і психіку людини. Йтиметься і про етичні аспекти застосування цих інновацій, про соціальну відповідальність і гуманізм. Вона розповість про соціокультурні і психологічні аспекти використання VRі UXтехнологій для індивідуальної та групової взаємодії та про створення віртуальних спільнот», – йдеться в повідомленні.

Де: конференц-зала Paris в Hyatt Regency Kyiv.

Коли: 17 вересня о 10:00.

Більш детальна інформація з'явиться найближчим часом на веб-сайті KMW і сторінці Facebook.

Аліша Нейплс — дизайнерка Immersive Experience та коуч з більш ніж 20-річним досвідом роботи в галузі технологій та дизайну. На попередній посаді старшого директора з досвіду та взаємодіїу Magic Leap вона працювала над способами взаємодії VR та AR інтерфейсів. На теперішній посаді Chief Experience Officer в Tin Drum (студія із виробництва та розробки, що використовує об'ємні рухомі фотографії для створення презентацій, арт-перформансів, лекційта інсталяцій). Аліша бере участь в інноваційних та мистецьких проектах. Нещодавно вона співпрацювала з художницею Мариною Абрамович (Marina Abramović), керуючи сегментом її об'ємного художнього твору доповненої реальності «Життя» (THE LIFE). У вересні 2017 року Tin Drum презентувала прем'єру «Тартюф»(TARTUFFE), першого в світі об'ємного короткометражного фільм, який містить 15 об'ємно знятих персонажів.

Компанія "LG" – Iнноваційний партнер KMW

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду