20-22 вересня – лекторій та нетворкінг «Як писати цікаво і професійно про вразливі групи»

23 Серпня 2019
970
23 Серпня 2019
14:06

20-22 вересня – лекторій та нетворкінг «Як писати цікаво і професійно про вразливі групи»

970
У Київській області 20-22 вересня відбудеться лекторій та нетворкінг про загальновизнані міжнародні стандарти медіа та етику соціальної журналістики – «Як писати цікаво і професійно про вразливі групи».
20-22 вересня – лекторій та нетворкінг «Як писати цікаво і професійно про вразливі групи»

До участі в заході організатори запрошують журналісток та журналістів, перевага надається працівникам з регіонів.

«Обговоримо, як писати про ромів, людей з інвалідністю, ЛГБТ, ВПО та де знаходити цікаві теми для матеріалів щодо цих та інших вразливих груп суспільства. На учасниць і учасників чекає начитка лекцій і цікава професійна дискусія задля вироблення спільних правил соціальної журналістики. Водночас формат навчання передбачає можливості для нетворкінгу та глибшого спілкування між учасниками за межами міста», – йдеться в повідомленні.

Де: 20-22 вересня під Києвом.

Проживання: проїзд, проживання та харчування - безкоштовні за умов проходження конкурсу.

Заповнити анкету за посиланням треба до 8 вересня 2019.

Тренерки:

Михайлина Скорик – медіатренерка та консультантка, співзасновниця агенції MediaMasters. Працювала на телеканалах «1+1», «Бізнес», ТРК «Україна», була головною редакторкою сайту podrobnosti.ua;

Таїсія Герасимова – медіатренерка, головна редакторка update.com.ua. Працювала у великих digital-проєктах і в громадському секторі.

Захід проводить ГО «Інсайт» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду