25 червня – пресконференція Нацради і КМІС «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки»

21 Червня 2019
1387
21 Червня 2019
14:44

25 червня – пресконференція Нацради і КМІС «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки»

1387
У Києві 25 червня о 12:00 відбудеться спільна пресконференція Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення та Київського міжнародного інституту соціології на тему: «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки».
25 червня – пресконференція Нацради і КМІС «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки»

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

«На заході буде презентовано частину всеукраїнського соціологічного опитування "Думки та погляди населення України: травень 2019 (омнібус)", яке проводилося Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення Національної ради, щодо оцінки громадянами державної політики з поширення української мови та сучасного стану розвитку телевізійного і радіоефіру», – йдеться в повідомленні.

У рамках дослідження був опитаний 2021 респондент віком від 18 років. Вибірка репрезентативна для дорослого населення, яке постійно проживає на території України. Опитування проводилося у 110 населених пунктах у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, а також тимчасово непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей.

Учасники заходу:

  • заступниця голови Національної ради Уляна Фещук;
  • член Національної ради Сергія Костинського;
  • менеджерка проектів КМІС Ліана Новікова.

Дата і час проведення пресконференції: 25 червня, 12:00. 

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 8, м. Київ, Укрінформ.

Акредитація за телефоном прес-служби Національної ради: 278-75-75 або на e-mail: presstvr@nrada.gov.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1387
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду