До 1 липня – прийом заявок від кандидатів до команд 13 локальних медіа агенції «Або»

10 Червня 2019
588
10 Червня 2019
13:59

До 1 липня – прийом заявок від кандидатів до команд 13 локальних медіа агенції «Або»

588
Агенція розвитку локальних медіа «Або» шукає 13 команд із невеликих міст України (7-250 тисяч населення).
До 1 липня – прийом заявок від кандидатів до команд 13 локальних медіа агенції «Або»

Про це повідомляє прес-служба агенції. 

«Подавати заявки можуть екс-комунальні та приватні медіа, які досі не мають власних сайтів або хочуть осучаснити існуючі. Також ми приймаємо колективні заявки від 2-3 редакцій з сусідніх містечок, які готові створити спільне для кількох районів або ОТГ інтернет-видання. А ще — від місцевих підприємців, які готові профінансувати запуск незалежного медіа свого міста», – йдеться в повідомленні.

Агенція надає сайт на платформі The City, на якій уже працюють 27 міських видань.

«За учасниками закріплюються ментори – досвідчені редактори і медіаменеджери, які мають успішний досвід роботи у місцевих медіа. Вони спільно з редакціями розроблять реалістичні плани розвитку інтернет-видань: пошук джерел прибутку, нові формати реклами та матеріалів, осучаснення стилістики редакційних текстів, пошук нових форматів матеріалів, робота з соціальними мережами», – розповіли в агенції.

Для участі в проекті до 1 липня необхідно:

  • заповнити анкету для індивідуальних, колективних  або заявок від підприємців;
  • підписатися на e-mail-розсилку «Або» (лаконічні листи з крутими порадами для регіональних медіа) та канал в Telegram (якщо користуєтеся ним);
  • лайкнути Facebook-сторінку агенції «Або»;
  • розповісти про вашу редакцію у Facebook-групі «Адепти Білки» (формат довільний. Креатив вітається. Теми – будь-які, головне, щоб йшлося про корисний для інших локальних медіа досвід. Приміром, про ваше головне досягнення або провал цього року, що змінили чи вдосконалили, успішний приклад продажу реклами, пошуку передплатників, впровадження нової рубрики, нового інструменту, участь у грантових програмах або будь-що інше, що собі вигадаєте).

З редакціями, які увійшли в шорт-лист кандидатів на перемогу, зв’яжуться після 1 липня.

Учасників проекту обиратимуть ментори на основі анкет, тестових завдань, співбесіди скайпом та оцінки потенціалу вашого міста і команди. 

Критерії відбору:

  • можливість призначити журналіста або редактора, яка займатиметься розвитком інтернет-видання, та наявність ресурсів на це;
  • наявність у команді комерційного менеджера або готовність взяти його на роботу;
  • готовність виконувати план розвитку видання;
  • фінансова стабільність видання.

За додатковими питаннями звертайтеся: на нашу Facebook-сторінку. Прочитати більше про проект можна тут або тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду