28 травня – круглий стіл «Перспективи боротьби з дезінформацією: досвід країн ЄС»

15 Травня 2019
614
15 Травня 2019
12:28

28 травня – круглий стіл «Перспективи боротьби з дезінформацією: досвід країн ЄС»

614
28 травня о 10:00 в «Укрінформі» (зала 2) відбудеться «круглий стіл» на тему: «Перспективи боротьби з дезінформацією: досвід країн ЄС», організований Міністерством інформаційної політики України.
28 травня – круглий стіл «Перспективи боротьби з дезінформацією: досвід країн ЄС»

Під час заходу заступник Міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін за результатами свого візиту до Франції розповість, як приймали закон про протидію фейкам у Франції, як він працює, та які проблеми вирішує. Під час круглого столу медіа-експерти, урядові спеціалісти та представники громадянського суспільства обговорять, чи можливий такий закон в українських реаліях і якими є перспективи регулювання інтернет-медіа в Україні.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Акредитація ЗМІ – anna@ukrinform.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду