До 29 квітня – набір на програму «Лабораторія викриттів» від команди Bihus.Info

26 Квітня 2019
501
26 Квітня 2019
11:47

До 29 квітня – набір на програму «Лабораторія викриттів» від команди Bihus.Info

501
Команда Bihus.Info оголосила набір на програму «Лабораторія викриттів» для розслідувачів, що викривають корупцію в регіонах. Набір проходить до 29 квітня 2019 року.
До 29 квітня – набір на програму «Лабораторія викриттів» від команди Bihus.Info

Про це повідомляється на сайті інтернет-журналу Platfor.ma.

Зазначається, що вісім обраних журналістів отримають можливість наступні вісім місяців працювати і навчатись під керівництвом команди Bihus.Info, отримати стипендію, а також поїхати на міжнародну конференцію розслідувачів у Гамбурзі.

«З травня по грудень 2019-го вісім обраних журналістів будуть викривати корупцію та навчатись методам і навичкам антикорупційників з Bihus.Info. Під час роботи в «Лабораторії» кожен учасник має створити по десять журналістських матеріалів, щонайменше один з яких – відео-розслідування. Учасники програми  отримають гонорари у розмірі 300 євро та можливість відвідати Міжнародну конференцію журналістів-розслідувачів, що пройде в Гамбурзі у вересні цього року», – йдеться в повідомленні.

Мета «Лабораторії» – підвищити рівень журналістських розслідувань в регіонах завдяки всебічній методологічній, редакторській та інформаційній підтримці проекту Bihus.Info, та створити Всеукраїнську мережу розслідувачів.

Програма розрахована на журналістів, які вже займаються викриттям корупції і планують підвищити свої навички в сфері розслідувань. Робота в «Лабораторії» не потребує перебування розслідувачів в Києві.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду