До 16 червня – прийом заявок на конкурс матеріалів про трудову міграцію з України

28 Травня 2019
1027
28 Травня 2019
14:20

До 16 червня – прийом заявок на конкурс матеріалів про трудову міграцію з України

1027
Аналітичний центр «Європа без бар’єрів» за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду оголосив конкурс на найкращі матеріали про трудову міграцію з України до країн «Вишеградської четвірки»: Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії. Подача до 16 червня 2019 року.
До 16 червня – прийом заявок на конкурс матеріалів про трудову міграцію з України

Конкурс проводиться у трьох категоріях:

  • відео або телепрограма;
  • радіопрограма або подкаст;
  • стаття, опублікована у друкованому або онлайн-виданні.

«Заявку можуть подавати автори таких матеріалів: аналітика, пояснювальні матеріали про легальне працевлаштування чи реінтеграцію трудових мігрантів, інтерв’ю, репортажі, сюжети, висвітлення місцевого контексту трудової міграції», – йдеться в повідомленні.

Основні критерії оцінки:

  • основна ідея та тема матеріалу стосується трудової міграції з України до однієї або всіх вказаних країн;
  • матеріал об’єктивний, повний, без маніпуляцій та викривлень;
  • охоплення аудиторії матеріалом.

Матеріал має бути підготовлено українською або англійською/російською мовами й опубліковано після 23 березня 2019 року. Один учасник може подати кілька різних матеріалів.

«Переможець у категорії “Відео або телепрограма” отримає нагороду 4500 гривень, 2 місце – 3000 гривень, третє – 2000 грн. Переможці у інших двох категоріях отримають по 3500 грн, 2 місце – по 2500 грн, 3 місце – по 1000 грн», – зазначається в повідомленні.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати свої публікації з темою «Конкурс. Трудова міграція» на адресу office.europewb@gmail.com до 16 червня 2019 року включно.

«У тілі листа, будь ласка, вкажіть охоплення аудиторії, що може включати результати Google Analytics (дані підтверджені скріншотами), перегляди на сайті, кількість поширень в соціальних медіах (Facebook, Twitter) для онлайн-медіа, тираж газет/журналів тощо*. Для офлайнових публікацій потрібно надіслати підтвердження публікації (відсканована газета/журнал, запис ефіру). За цією ж адресою можна надсилати питання та уточнення», – додали організатори конкусу.

Учасників повідомлять про результати через електронну пошту, з якої надійшов матеріал.

Результати будуть оголошені не пізніше 25 червня 2019 року на сайті та сторінці у Facebook ГО «Європа без бар’єрів». Організація залишає за собою право не пояснювати причини вибору переможця після оголошення результатів. У разі змін умов конкурсу про них буде повідомлено на сайті або сторінці у Facebook ГО «Європа без бар’єрів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду