9 квітня – прес-конференція з нагоди започаткування Премії імені Георгія Ґонґадзе у сфері журналістики

5 Квітня 2019
988
5 Квітня 2019
13:37

9 квітня – прес-конференція з нагоди започаткування Премії імені Георгія Ґонґадзе у сфері журналістики

988
9 квітня 2019 року о 14:30 в Українському кризовому медіацентрі в Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція у зв’язку із започаткуванням в Україні Премії імені Георгія Ґонґадзе.
9 квітня – прес-конференція з нагоди започаткування Премії імені Георгія Ґонґадзе у сфері журналістики

Прес-конференція присвячена появі в Україні відзнаки у сфері журналістики – Премії імені Георгія Ґонґадзе. Її засновником виступає Український ПЕН у партнерстві з Асоціацією випускників Києво-Могилянської бізнес-школи та виданням «Українська правда». Дата нагородження лауреата, сума винагороди, візуальна репрезентація Премії, а також інші деталі, пов’язані з присудженням відзнаки, будуть оголошені на заході.

Премія імені Георгія Ґонґадзе покликана підтримати тих журналістів, які слідують принципам та цінностям незалежної журналістики, демонструють професійність, компетентність, інноваційність, створюють матеріали, що призводять до вирішення або розуміння певних проблем у суспільстві та змін у країні, а також роблять суттєвий внесок у розвиток медіасередовища в цілому.

Лауреат премії визначатиметься шляхом висунення кандидатур та голосування за них членами Капітули (журі) Премії імені Георгія Ґонґадзе у складі 9 осіб. До неї ввійдуть члени родини Георгія Ґонґадзе, представники Українського ПЕН, Асоціації випускників Києво-Могилянської бізнес-гколи, «Української правди», а також авторитетні медіаексперти, громадські діячі та інтелектуали.

У прес-конференції візьмуть участь: дружина Георгія, журналістка, головна редакторка і керівниця Української служби «Голосу Америки» Мирослава Ґонґадзе (скайпом), президент Українського ПЕН Андрій Курков, журналістка, письменниця, правозахисниця Лариса Денисенко, виконавча директорка Українського ПЕН Тетяна Терен, керівник соціальних проектів Асоціації випускників Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Білодід.

Контактна особа: Ірина Широкова, ukraine.pen@gmail.com, +380971772416.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду