9 квітня – дискусія в Харкові «Роль ЗМІ у виборчих кампаніях»

4 Квітня 2019
963
4 Квітня 2019
17:00

9 квітня – дискусія в Харкові «Роль ЗМІ у виборчих кампаніях»

963
Громадська організація «Детектор медіа» – член медіаруху «Медіа за усвідомлений вибір» – запрошує всіх охочих на дискусію про медійний вимір українських виборів.
9 квітня – дискусія в Харкові «Роль ЗМІ у виборчих кампаніях»

«Детектор медіа» відстежує події в українському інформаційному просторі, проводить дослідження якості телевізійного контенту, присутності російської пропаганди в українських ЗМІ та багато інших. Ми хочемо поділитись результатами своїх досліджень, почути думки та спостереження харківських колег і разом пошукати відповіді на найгостріші питання й виклики, які ставлять перед медійниками вибори.

Відбудеться також презентація медіаруху «Медіа за усвідомлений вибір».

У дискусії візьмуть участь:

  • Світлана Остапа, голова Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України, заступниця шеф-редактора «Детектор медіа» зі зв’язків із громадськістю, головна редакторка сайтів «Суспільне мовлення», «Вибори та ЗМІ»;
  • Олексій Братущак, журналіст порталу «Цензор.нет», у минулому – журналіст «Української правди», 5-го каналу та каналу ZIK, член Незалежної медіа ради, член медіаруху «Медіа за усвідомлений вибір»;
  • Гайгисиз Гелдієв, медіатренер, екс-продюсер телеканалу ZIK та Громадського телебачення, член медіа руху «Медіа за усвідомлений вибір».

Місце проведення: м. Харків, прес-центр «Накіпєло», вул. Свободи, 79, бізнес-центр «Паралель», 1 поверх.

Дата й час: 9 квітня 2019 року. Початок – о 12:00.

Вхід вільний. Реєстрація на місці. Без попередньої акредитації.

Додаткова інформація: Світлана Чернецька, комунікаційний менеджер ГО «Детектор медіа», 098-836-92-47, switlana.czernetska@gmail.com

Захід відбувається за фінансової підтримки DANIDA.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду