До 5 квітня – прийом заявок на пітчинг відеоконтенту про Україну

До 5 квітня – прийом заявок на пітчинг відеоконтенту про Україну

2 Квітня 2019
1019
2 Квітня 2019
15:49

До 5 квітня – прийом заявок на пітчинг відеоконтенту про Україну

1019
Компанія Media Resources Management (MRM) за підтримки USAID UCBI запустила конкурс соціально вагомого контенту про Україну Pitch UA.
До 5 квітня – прийом заявок на пітчинг відеоконтенту про Україну
До 5 квітня – прийом заявок на пітчинг відеоконтенту про Україну

До участі в конкурсі допускаються відеопроекти для телебачення, кінотеатрів та веб-платформ будь-якого жанру: фільми, серіали, документальні стрічки, соціальна реклама, телешоу, анімація, веб-серіали тощо.

Перший етап відбору, прийом заявок на Pitch.ua триватиме до 5 квітня. 15 квітня буде оголошено шорт-лист, після чого відбудеться докторинг-майстерня проектів, що ввійшли до нього. Фінальний відбір заявок триватиме з 24 квітня по 17 травня. 31 травня буде оголошено фіналістів, 10 червня відбудеться фінальний пітчинг. Оголошення переможців заплановано на 17 червня цього року.

Автори матимуть можливість підвищити власний професійний рівень, перевірити творчий потенціал своїх ідей, відвідати майстер-класи міжнародних експертів аудіовізуальної індустрії, і як результат — отримати часткове фінансування на реалізацію свого проекту. Переможці конкурсу зможуть отримати до 60 % фінансування бюджету своїх проектів та експертний супровід від USAID на всіх етапах їх розробки й виробництва.

Стати учасниками конкурсу Pitch UA можуть продюсери — громадяни України, зареєстровані як ФОП, а також продакшн-компанії, зареєстровані в Україні.

Конкурс Pitch UA триватиме три місяці — з 18 березня до 17 червня 2019 року — та матиме декілька етапів: прийом заявок, докторинг-майстерня, фінальне подання проектів та пітчинг. Докладніше про умови та етапи - на сайтіконкурсу та на Facebook-сторінці.  

За словами організаторів, місія конкурсу Pitch UA  — сприяти посиленню відчуття єдності багатонаціонального та мультикультурного громадянського суспільства в Україні. Гасло конкурсу — Be creative. Be ukrainian.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду