Премія імені Кривенка"Поступ"

13 Травня 2003
1157
13 Травня 2003
17:36

Премія імені Кривенка"Поступ"

1157
Премія імені Кривенка"Поступ"
Журналісти львівської газети „Поступ”, вшановуючи пам’ять свого колишнього колеги, започатковують премію імені Олександра Кривенка "За поступ у журналістиці".

„Сашко не дожив до свого першого серйозного ювілею декілька тижнів, – зазначають „поступчани”, – але залишаються "в строю" його друзі, однодумці, учні. Залишаються жити проекти, які започаткував Кривенко.Один з них -- наша газета”.

Олександр Кривенко був головним редактором щоденного "Поступу" лише декілька місяців. Але, на думку львівських журналістів, то були найважчі часи для становлення газети часи.

„Ми відчуваємо свій обов'язок, наслідуючи Кривенка, сприяти тим, хто в наш непевний час прагне творити щось нове та свіже, прагне вдосконалювати себе і світ. Виходячи з цього прагнення, "Поступ" запроваджує щорічну премії імені Олександра Кривенка "За поступ у журналістиці",– повідомляється на сайті газети„Поступ”.

Ця премію вручатимуть журналістові, який протягом року зробив найвагоміший внесок у розвиток української журналістики. Уже найближчим часом колектив „Поступу” звернеться до тих людей, які працювали разом з Олександром Кривенком, аби залучити їх до утворення Cпеціальної ради, яка й вирішуватиме, за якими критеріями і кого саме відзначатимуть премією. Перелік членів Ради та Положення про премію імені Олександра Кривенка будуть опубліковані в газеті. Розмір премії та Положення про неї визначатиме Рада. Премію вручатимуть щороку в день уродин Олександра Кривенка -- 13 травня 2003.

"Поступ"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1157
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду