До 15 січня – прийом заявок на консультації «Визначення напрямків співпраці для розвитку соціальних прав людини в Україні»

15 Січня 2019
661
15 Січня 2019
13:22

До 15 січня – прийом заявок на консультації «Визначення напрямків співпраці для розвитку соціальних прав людини в Україні»

661
16-17 січня 2019 року у приміщенні конференц залу Софієвський Гранд Хол Готелю Прем’р Палац (бульвар Тараса Шевченка б.5-7 / вул. Пушкінська 29) відбудуться дводенні консультацій зацікавлених установ/організацій в рамках проекту Ради Європи «Визначення напрямків співпраці для розвитку соціальних прав людини в Україні».
До 15 січня – прийом заявок на консультації «Визначення напрямків співпраці для розвитку соціальних прав людини в Україні»

Обговорення будуть зосереджені, зокрема, але не обмежуючись, на медичному забезпеченні з огляду на реформи в галузі охорони здоров'я, правах людей з інвалідністю, правах дітей, правах людей похилого віку, питанні збільшення тривалості життя, питаннях бідності та соціальної відчуженості, а також трудових прав відповідно до положень Європейської соціальної хартії (переглянутої).

До участі в заході запрошено народних депутатів України, представників профільних міністерств, представників міжнародних організацій, неурядові громадські організації, науковців та практикуючих правозахисників.

Свої доповіді підтвердили:

  • Крістоф Пуарел (Christophe Poirel), голова Директорату з питань прав людини, Рада Європи;
  • Мортен Енберг (Mårten Ehnberg), голова Офісу Ради Європи в Україні;
  • Ольга Богомолець, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я;
  • Ірина Суслова, народний депутат України, голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин;
  • Валерій Сушкевич, Уповноважений  Президента України з прав людей з інвалідністю;
  • Катерина Левченко, Урядова Уповановажена з питань гендерної політики;
  • Павло Хобзей, перший заступник Міністра освіти і науки України;
  • Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Початок заходу – 16.01.2019 о 09:30 год. (реєстрація починається о 08:45 год.).

Проект програми додається.

Прохання до 18:00 год. 15 січня 2019 надіслати на електронну адресу Сюзанни Мнацаканян Siuzanna.MNATSAKANIAN@gmail.com та/або Діани Ракус Diana.RAKUS@gmail.com підтвердження участі, вказавши ПІБ, ЗМІ, а також контактний номер телефону.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду