24 жовтня – конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців»

22 Жовтня 2018
831
22 Жовтня 2018
15:56

24 жовтня – конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців»

831
24 жовтня відбудеться тематична конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців», яка збере переможців і кращих блогерів України у бізнес-центрі IQ. Участь у заході візьмуть блогери зі списку ТОП-100, Народний вибір, провідні журналісти України, а також преса і медіа-експерти.
24 жовтня – конференція «Stop fakes: як дезінформація впливає на українців»

На учасників конференції чекає дві лекції та одна дискусійна панель на теми наслідків дезінформації в Україні та інформаційної пропаганди. А також тема методів боротьби з фейками.

Учасники конференції дізнаються, що таке цифрова партизанщина і як боротися з інформаційними хвилями зі сторони Росії; хто перемагає у протистоянні Блогери Vs Класичні медіа, а також – що спільного і відмінного у блогерів і журналістів.

Серед спікерів заходу – Михайло Макарук (InformNapalm. Телеведучий, журналіст), Павло Казарін (журналіст, публіцист, ведучий програми «Ранок у Великому Місті» на ICTV), Татуся Бо (блогер, журналістка, письменниця, учасниця сатиритичного клубу «Рєпка»), Сергій Смальчук (журналіст, ведучий програми «Прорвемось!» на ICTV), Ярина Ключковська (експерт-консультант з комунікаційних стратегій та кризових комунікацій), Олена Шкарпова (редактор фактчек-проекту VoxCheck; раніше – журналіст та редактор Forbes, Галицькі контракти, ІнвестГазета, «Экономические известия»).

Модератором конференції буде український ведучий Вадим Карп’як (журналіст, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV).

Захід завершиться нагородженням переможців рейтингу ТОП-100 найкращих блогерів України. Нагадаємо, очолив рейтинг блогер з Полтави Андрій Карпов. За автора каналу Вата Шоу на YouTube українці віддали найбільшу кількість голосів. У категорії Народний вибір лідером став YouTube-блогер Віктор Литовченко, ведучий шоу Вата TV.

Конференція відбудеться 24 жовтня в Києві, в IQ center (вул. Болсуновських, 13-15) з 17:00 до 21:00.

Заявку на акредитацію можна подати за адресою Zuieva.K@ictv.ua. Заявки приймаються до 23 жовтня. Кількість місць обмежена.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду