До 28 жовтня – прийом заявок на участь у навчальній програмі Британської ради для кінокомпозиторів

25 Вересня 2018
676
25 Вересня 2018
13:51

До 28 жовтня – прийом заявок на участь у навчальній програмі Британської ради для кінокомпозиторів

676
Програма Британської ради Envision Sound відкриває конкурс для кінокомпозиторів.
До 28 жовтня – прийом заявок на участь у навчальній програмі Британської ради для кінокомпозиторів

Envision Sound 2018-2019 — тижнева інтенсивна програма для кіно- та телевізійних композиторів із України, інших країн Східної Європи та Центральної Азії, яку Британська рада проводить у партнерстві з Національним центром Олександра Довженка.

Програма надає можливість представникам кіно- та музичної індустрій вдосконалити свої уміння та розширити професійні контакти. Британські композитори Нейніта Десаї та Деніел Патрік Коен проведуть майстерні та розглянуть мистецтво створення нової музики для кіно.

По завершенню програми Британська рада та Довженко-центр запропонують гранти для подальшої підтримки проектів, розроблених під час програми, та відібраних менторами.

У результаті відкритого конкурсу організатори програми спільно з британськими менторами оберуть 12 учасників: шість представників із України та шість — з інших країн Східної Європи та Центральної Азії.

«Ми будемо раді бачити у групі людей із різнобічним досвідом. Жодних обмежень щодо музичних стилів та кіножанрів, із якими ви працювали. Головна вимога — бажання писати музику саме для кіно», — пояснює Даша Стокоз, менеджерка мистецьких програм Британської ради в Україні.

Envision Sound відбудеться 18-23 лютого 2019 року в Києві. Участь в Envision Sound безплатна.

Заявки приймаються до 28 жовтня 2018 року. 12 учасників оголосять до 23 листопада 2018 року.

Кожного дня, по закінченню воркшопів, Envision Sound пропонуватиме вечірню публічну програму для широкої публіки, що складатиметься з показів фільмів та публічних обговорень. Британський композитор Ніл Бренд буде гостьовим спікером та представить німий фільм Альфреда Хічкока «Шантаж» (1929), до якого він створив саундтрек. Після перегляду відбудеться публічне обговорення стрічки за участі Ніла. Композитор також проведе майстер-клас для учасників програми і розповідатиме, як будуються взаємовідносини між композитором та режисером, та які очікування у режисера від композиторської роботи.

Envision Sound пройде вже вдруге; як уперше програма відбувалася торік, можна побачити на відео.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду