17-19 вересня – презентація-скринінгів від Kyiv Media Week

17-19 вересня – презентація-скринінгів від Kyiv Media Week

6 Вересня 2018
1002
6 Вересня 2018
17:45

17-19 вересня – презентація-скринінгів від Kyiv Media Week

1002
Презентація-скринінг «Тренди FAANGS від K7 Media» відбудеться 17 вересня о 16:10 в конференц-залі Paris. Скринінг дитячого контенту – 19 вересня в 10:00 в конференц-залі Paris.
17-19 вересня – презентація-скринінгів від Kyiv Media Week
17-19 вересня – презентація-скринінгів від Kyiv Media Week

Ключовим моментом презентації про FAANGS буде секретність, яка вкрила процес виробництва контенту онлайн-платформами, а також як вони впливають на розвиток галузі в цілому. Спікер презентації – менеджер з комунікацій K7 Media Девід Чіарамелла (David Ciaramella).

«Ми раді знову співпрацювати з Kyiv Media Week, і з нетерпінням чекаємо можливості поділитися своїми думками і інсайтами про тренди в медіа. Форум – це прекрасне місце для обговорення процесів всередині галузі, і нам дуже приємно знову бути його Інтелектуальним партнером», – говорить Девід.

Катерина Удут, заступник директора MRM та організатор KMW додає: «Багаторічне партнерство та дружба з K7 Media є предметом гордості для нас, як організаторів масштабного заходу у сфері медіа. Завдяки унікальній експертизі, якою володіє ця компанія, ми можемо сміливо доповнювати програму KMW надзвичайно актуальними і цікавими темами. Адже саме від бізнес-стратегій цифрових гігантів, про яких розповість учасникам форуму Девід, та від того, на яких мультфільмах та серіалах виховується юний глядач сьогодні, значною мірою буде залежати майбутнє світової телеіндустрії».

K7 Media проводить аналітичні дослідження про глобальні тенденції в індустрії контенту для великих світових медіа-брендів. Компанія надає своїм клієнтам регулярні звіти і шоуріли кращих світових форматів, а її команда міжнародних фахівців регулярно інформує кожного клієнта індивідуально про телевізійні та діджитальні тренди.

Нагадаємо, Kyiv Media Week пройде 17-21 вересня 2018 року в готелі Hyatt Regency Kyiv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Kyiv Media Week
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1002
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду