У День незалежності випуск ТСН проведуть шість ведучих з шести міст одночасно

21 Серпня 2018
757
21 Серпня 2018
11:18

У День незалежності випуск ТСН проведуть шість ведучих з шести міст одночасно

757
24 серпня о 8:45 та 19.30 ТСН каналу «1+1» виходитиме з шістьох міст України.
У День незалежності випуск ТСН проведуть шість ведучих з шести міст одночасно

Вперше в історії незалежної України головний випуск новин проведуть одразу шість ведучих. У Києві працюватиме Лідія Таран, а на зв’язку із нею новини вестимуть Наталія Мосейчук – з Маріуполя, Соломія Вітвіцька – з Полтави, Марічка Падалко – з Одеси, Юлія Бориско – з Дніпра, Святослав Гринчук – зі Львова. Напередодні свята команди Телевізійної служби новини вирушили до цих міст та розшукали унікальні історії людей, якими може пишатися країна. Ці сюжети глядачі каналу «1+1» побачать вранці під час ефіру ТСН.

Передуватиме святковим випускам буде цикл сюжетів «Нас 42 мільйони» авторства Ольги Василевської, який стартував в ефірі вчора о 19.30.

«Я змалечку дивлюсь «1+1», і чітко пам’ятаю, як мене схвилювала соціальна реклама «Нас 52 мільйони». Та коли подивилася свіжу статистику про те, що в 2018 році нас стало 42 мільйони, вирішила проаналізувати, куди поділось 10 мільйонів українців. Щодня ми говоримо про серцево-судинні захворювання, страшну екологію, війну, але це так не вражає. Я вирішила примусити замислитись кожного: куди пропадають тисячі українців щодня та скільки нас буде через декілька десятків років», - коментує автор Ольга Василевська.

Вперше на українському телебаченні можна буде побачити серйозну аналітичну роботу з даними та підготовлену до перегляду статистику, яка ґрунтовно розкриє суспільно-актуальну тему. Окремої уваги заслуговує візуальна складова сюжетів, якою опікувалась головний режисер ТСН Алеся Коваленко, та оформлення інфографіки, яку розробляла команда дизайнерів на чолі з Міланою Оробченко

«До створення цього циклу ми підійшли майже за канонами серіального виробництва – на його підготовку в нашої команди від збору та обробки статистичної інформації до пошуку символьних локацій, зйомок та постпродакшену пішло декілька місяців. Як результат ми отримали фактично унікальний спецпроект із вписаною у реальні локації інфографікою», - коментує головний режисер ТСН Алеся Коваленко.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=7DxnpHDX_Zs

Дивіться спецпроект «Нас 42 мільйони» з 20 серпня о 19.30, а святкові випуски ТСН у День незалежності на «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
757
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду