РЕКЛАМА. Романтичний вікенд в Одесі: варіанти відпочинку для двох*

9 Серпня 2018
1161
9 Серпня 2018
11:42

РЕКЛАМА. Романтичний вікенд в Одесі: варіанти відпочинку для двох*

1161
Одеса — напрочуд гарне місто, в якому можна провести прекрасні вихідні з коханою людиною. Про варіанти романтичної програми на вікенд, а також про те, як зняти кімнату в Одесі подобово недорого і де подобова оренда квартир в Одесі найвигідніша для туристів, розповідають експерти центру онлайн-бронювання нерухомості «Добово».
РЕКЛАМА. Романтичний вікенд в Одесі: варіанти відпочинку для двох*

Багато закоханих пар приїжджає в Одесу помилуватися величними пам'ятниками та побродити затишними вуличками. Але експерти пропонують відійти від шаблонів і провести романтичні вихідні на природі. Щоб заощадити на проживанні, можна зняти кімнату в Одесі подобово. На сайті Dobovo.com виберіть відповідний варіант і внесіть заставу.

Прогулянка на яхті

Легкий морський бриз і сонячні відблиски на воді — найкращий антураж для романтичного побачення. Прогулянка Одеською затокою на комфортабельній яхті — саме те, що потрібно закоханим. Орендуйте транспортний засіб в міському яхт-клубі. Залишиться тільки запастися провізією та взяти з собою фотоапарат для незабутніх знімків.

Хочете зупинитися недалеко від моря? Тоді оренда квартир в Одесі подобово в районі морвокзалу — вірне рішення. У каталозі «Добово» ви знайдете безліч пропозицій для бронювання за вигідними цінами від прямих власників.

Кінна прогулянка

Візьміть разом зі своєю половинкою урок верхової їзди в одному з одеських кінних клубів. Вам підберуть спокійних коней та уважного інструктора. Свіже повітря, ліс, спілкування з тваринами налаштують вас на романтичну хвилю та подарують прекрасний відпочинок.

Прогулянка в кареті

Карета — найромантичніший вид транспорту. Замовити її можна в каретнім салоні. Досвідчений кучер провезе вас туристичним центром, набережною та вузькими одеськими вуличками. Особливою популярністю у закоханих користуються прогулянки в кареті нічним містом.

Такий вікенд в Одесі запам'ятається надовго. Бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень!

*Матеріал опубліковано на правах реклами

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду