До 15 вересня МІП і Molodiya Festival приймають заявки на конкурс ідей мультимедійної соціальної кампанії для мешканців Сходу України

20 Серпня 2018
919
20 Серпня 2018
10:30

До 15 вересня МІП і Molodiya Festival приймають заявки на конкурс ідей мультимедійної соціальної кампанії для мешканців Сходу України

919
Міністерство інформаційної політики України та Molodiya Festival оголошують конкурс ідей мультимедійної соціальної кампанії, спрямованої на жителів східних областей вільних та окупованих територій. Автори найкращої ідеї отримають гроші на її реалізацію.
До 15 вересня МІП і Molodiya Festival приймають заявки на конкурс ідей мультимедійної соціальної кампанії для мешканців Сходу України

Дані проведеного Мінінформом опитування засвідчили, що половина донбасівців на вільних територіях живуть із превалюючими почуттями невпевненості у майбутньому (50%), розчарування (34%) та тривоги (33%); у порівнянні із минулим роком збільшилася кількість тих, хто вважає, що різниці у рівні життя на підконтрольній та окупованій частинах немає. 41% опитаних мешканців окупованих територій вважають, що за власними цінностями та способом мислення вони більше схожі на жителів Росії. Близько третини із них (34%) зазначили, що вони не схожі ані на жителів Росії, ані на жителів інших регіонів України. 39% донбасівців не довіряють українським ЗМІ.

Завдання учасників конкурсу - придумати, як вирішити ці проблеми за допомогою мультимедійної кампанії:

  • які меседжі комунікувати жителям Сходу?
  • що показати у відповідь на їхне розчарування?
  • як вивести їх із апатії, повернути віру в себе і свою країну?

Можна зупинитися на одній або кількох проблемах, озвучених у соцопитуванні.

Мета кампанії - реінтеграція донбасівців.

Цільова аудиторія - жителі східних областей вільних та окупованих територій.

Організатори закликають учасників конкурсу пам’ятати про недовіру до ЗМІ і подумати про нестандартні майданчики комунікації.

Серед учасників хочуть бачити рекламні агентства, медіа, продакшени та творчі команди будь-якого штибу, які мають достатньо креативного ресурсу для реалізації масштабної всеукраїнської кампанії.

Ідеї пропонується надсилати у будь-якому зручному форматі на адресу fest@molodiya.com.ua до 15 вересня.

Авторів найкращих ідей запросять на пітчинг проектів, де журі визначить переможця.

Критерії оцінювання:

  • Актуальність
  • Ефективність
  • Креативність

Переможця оголосять публічно на Molodiya Festival’18 у жовтні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Molodiya Festival
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду