«ТСН. Тиждень» йде у літню відпустку

«ТСН. Тиждень» йде у літню відпустку

16 Липня 2018
3421
16 Липня 2018
16:10

«ТСН. Тиждень» йде у літню відпустку

3421
Вчора, 15 липня, в ефір каналу «1+1» вийшов заключний випуск сезону інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень». Відсьогодні проект йде у відпустку на місяць та повернеться на екрани 19 серпня. До цього часу щонеділі о 19:30 виходитимуть звичайні випуски ТСН.
«ТСН. Тиждень» йде у літню відпустку
«ТСН. Тиждень» йде у літню відпустку

Також відсьогодні паузу беруть денні та нічні випуски ТСН. Новини о 12:00 та 16:45 повернуться в ефір каналу «1+1» з 20 серпня, а «ТСН. Ніч» - у вересні.

Зазначимо, згідно з результатами телевізійних вимірювань, з початку 2018 року «ТСН. Тиждень» залишається лідером серед підсумкових інформаційних програм на українському ТБ. Зокрема, за аудиторією 18-54 (вся Україна) середня частка програма склала 12,1%, рейтинг – 3,9%, а за аудиторією 18-15 (50к+) – 12,6% та 3,9% відповідно. Також цього року «ТСН. Тиждень» був визнаний найкращою інформаційно-аналітичною програмою за версією найавторитетнішої української телевізійної премії «Телетріумф», а в номінації «Ведуча інформаційно-аналітичної програми» Алла Мазур отримала свою восьму статуетку, що є абсолютним рекордом за всю історію премії.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК, оператор панелі - Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій 18-54 (Україна) і 18-54 (50К +). Детальніше за показниками і позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3421
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду