Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»

Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»

16 Липня 2018
7333
16 Липня 2018
15:18

Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»

7333
23 липня в ефірі телеканалу СТБ - прем'єра популярного польського серіалу «Медики». За інтригами у торуньській лікарні «Коперник» глядачі СТБ спостерігатимуть з понеділка по п'ятницю о 19:00.
Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»
Канал СТБ покаже популярний польський серіал «Медики»

Головна героїня Аліссія - амбітна і молода дівчина-хірург. Вона впевнена, що на неї чекає успішна кар'єра і щаслива сім'я із коханим Кшиштофом. Кшиштоф, головний хірург однієї з клінік у Варшаві, разом із Аліссією прибуває до Торуня на прохання свого університетського друга і головного хірурга торунської лікарні Леона. Однак коханий зраджує Аліссію, яка зрештою стає співробітницею лікарні «Коперник».

Творці серіалу розповіли, що сценарій написаний на основі реальних історій, підслуханих у польських лікарнях. 

«Перед початком роботи над серіалом я вивчала поведінку лікарів. Відвідувала лікарні та спостерігала, як хірурги поводяться на брифінгах і як в операційних. Я провела сто днів на знімальному майданчику. Постійно ходила в халаті, намагалася весь час передбачити, як можу допомогти тому чи іншому пацієнтові. Я дійсно відчувала себе лікарем», - згадує виконавиця головної ролі Магдалена Ружчка.

«Медичні серіали тріумфують у всьому світі протягом багатьох років, - зазначає продюсерка «Медиків» Дорота Чамчик, - але це не тільки популярний жанр, а й складний. І неймовірно дорогий тип серіалу. Щоб поєднати медичну достовірність із привабливістю вигаданого сюжету, потрібен досвід і ретельна підготовка. Я вірю, що температура, тиск і серцебиття команди "Медиків" перемістилися на екран, і серіал не розчарує аудиторію».

Цікаві факти:

"Медики" - перший польський серіал про лікарів, який отримав величезний успіх і став популярний в інших країнах світу. Права на трансляцію викупив також відомий американський канал V-Me!TV.

Ролі пацієнтів на операційних столах "виконували" спеціальні манекени. У кадрі актори проводили з ними все хірургічні маніпуляції, які роблять справжні лікарі.

Щоб максимально вжитися у ролі хірургів, актори часто були присутні під час операцій у лікарнях.

У знімальної групи було кілька медичних консультантів, які пояснювали, чи можливі ті чи інші ситуації у реальному житті.

Серіальна лікарня "Коперник" насправді є виставковим центром "Парк" у Торуні.

У серіалі було задіяно близько 500 акторів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба СТБ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7333
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марія
2060 дн. тому
Чому з 6.08 припинили показувати серіал??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду