До 13 липня триває реєстрація на курс з журналістських розслідувань у Харкові

До 13 липня триває реєстрація на курс з журналістських розслідувань у Харкові

4 Липня 2018
626
4 Липня 2018
10:15

До 13 липня триває реєстрація на курс з журналістських розслідувань у Харкові

626
Громадська організація «Регіональне об’єднання молоді» в рамках «Школи журналістських розслідувань» запрошує журналістів, представників новітніх медіа, студентів старших курсів факультетів журналістики та громадських активістів на тренінг-курс «Технології проведення журналістських розслідувань».
До 13 липня триває реєстрація на курс з журналістських розслідувань у Харкові
До 13 липня триває реєстрація на курс з журналістських розслідувань у Харкові

Захід проходитиме у Харкові в два етапи:

  • перший модуль - 21-23 липня 2018;
  • другий модуль - 7-9 вересня 2018.

Даний курс розрахований на аудиторію, яка тільки починає або планує почати працювати в журналістиці розслідувань. Основна мета - поширення передових практик та методів проведення розслідувань, поглиблення знань та розширення навичок з пошуку та збору інформації, аналізу документів та виявлення цікавих фактів, створення якісних медіа-матеріалів та  юридичного підґрунтя для проведення розслідувань.

Учасники зможуть відпрацювати отриманні знання під час практичної частини курсу. Найкращі розслідування будуть опубліковані в передових онлайн-виданнях України та візьмуть участь у конкурсі на кращу публікацію з цінними призами.

Тренери курсу:

- Євгенія Моторевська, журналістка та продюсерка проекту «Слідство.інфо», лауреат премії за особливі заслуги в журналістських розслідуваннях від Central European Initiative (CEI) та South East Europe Media Organisation, лауреат Національної премії журналістських розслідувань, переможець Українсько-польського конкурсу журналістської майстерності.

- Марія Землянська, кореспондент бюро журналістських розслідувань «Свідомо», журналістка проекту «Слідство.інфо» та телепрограми "Наші гроші з Денисом Бігусом". Переможець журналістського конкурсу «Честь професії».

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету до 13 липня 2018 року.

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 15 липня на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями звертайтеся до координаторки проекту пані Олени Стефурак за електронною адресою pogovorymo@gmail.com або за телефоном (067) 127 89 75.

Тренінг-курс проводиться у партнерстві з німецькою громадською організацією Europäische Medien Initiative e.V. за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 Фото: Infotag

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду