17-21 вересня 2018 року – міжнародний форум Kyiv Media Week

17-21 вересня 2018 року – міжнародний форум Kyiv Media Week

20 Серпня 2018
2495
20 Серпня 2018
13:12

17-21 вересня 2018 року – міжнародний форум Kyiv Media Week

2495
VIII міжнародний форум Kyiv Media Week, що пройде 17-21 вересня 2018 року в столичному готелі Hyatt Regency Kyiv, оголосив програму та відкривав реєстрацію.
17-21 вересня 2018 року – міжнародний форум Kyiv Media Week
17-21 вересня 2018 року – міжнародний форум Kyiv Media Week

Цього року реєстрацію на конференції Kyiv Media Week замінено єдиним бейджем учасника на кожен з днів. Купуючи бейдж, учасники отримують необмежений доступ до всіх заходів дня та Міжнародного ринку контенту, що відбудеться в межах форуму 17-18 вересня.   

Програма:

  • Секція «Тренди FAANGS» про останні нововведення у сфері виробництва та дистрибуції контенту від Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google и Snapchat. Організатор – британська медіаконсалтингова компанія K7 Media.
  •  Виступ шоуранерів серіалу «Божевільні» (Mad Men) Марії та Андре Жакметтон. Організатор – міжнародна кіношкола Vancouver Film School.
  • Презентація виконавчого директора компанії Viafilm (Los Angeles / Oslo) Андерса Тангена «За рамками скандинавського нуару. Серіал One Night» про продюсерські рішення проекту та новий вектор розвитку скандинавського контенту, що приходить на заміну скандинавському нуару.
  • Фінал міжнародного конкурсу ідей Small world. Big ideas. Організатори - міжнародний дистриб’ютор Small World IFT (США), найбільший міжнародний ринок аудіовізуального контенту MIPCOM (Франція).
  • Заходи на тему серіального виробництва. Доповідь керівниці напрямку виробництва драми та комедії в компанії Keshet Broadcasting (Ізраїль) Карні Зів «Серіальне виробництво: від локального до глобального. Історія Keshet». Організатори – KMW у партнерстві з телеканалом «Україна».
  • Заходи, присвячені кінобізнесу. Виступ члена Академії кінематографічних мистецтв та наук США і члена виконавчого комітету премії «Студентський Оскар» (Student Academy Award) Лоуренса Девіда Фолдеса (Lawrence David Foldes). Організатори – KMW за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
  • Круглий стіл «Більше документалістики на ТБ! Так, це працює» і пітчинг документальний проектів. Організатори – KMW у партнерстві з міжнародною платформою Baltic to Black Sea Documentary Network (B2B Doc).
  • Конференція для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: Що зроблено – що робити. 2018». Організатори – KMW у партнерстві з ініціативою «Чисте небо» проведе.
  • Дев’ята конференція «Телебачення як Бізнес». Організатор – Індустріальний телевізійний комітет (ТІК).

Детальніше про програму форуму – на офіційному сайті KMW.

Організатор - компанія Media Resources Management (MRM).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2495
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду