«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат

«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат

5 Червня 2018
1282
5 Червня 2018
11:22

«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат

1282
Вже сьогодні гострий соціальний проект «Злий дім» на телеканалі ZIK стартує в оновленому форматі прямоефірного ток-шоу. Програма й надалі буде розглядати актуальні проблеми ЖКГ та енергетики, щоправда, значно розширивши свою географію, – не тільки Києва, а всієї України.
«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат
«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат

Ведучим «Злого дому» залишається Олексій Кучеренко, міністр ЖКГ у 2007-2011 роках, головний експерт в Україні з питань енергетики. 

«Олексію Кучеренку вже тісно в попередньому форматі «Злого дому». Теми, які він зачіпає, вимагають більше часу для обговорення, більше спікерів і більше уваги. Тому вже цього вівторка команда проекту представить глядачам повноцінне ток-шоу «Злий дім», – говорить креативний продюсер телеканалу ZIK Олександр Авшаров.

«Реформа ЖКГ проводиться така, що запитань чим далі, тим буде більше. Адже поки зміни переслідують лише одну мету – зґвалтувати споживача. Новий формат програми «Злий дім» – це можливість створити публічний майданчик для дискусії, де споживач стане повноцінним учасником реформи. Гостями ток-шоу будуть не просто експерти, а головні учасники процесу реформування галузі. Як ведучий, я гарантую максимальну відкритість і толерантність дискусії. Але це не означає, що ми, як споживачі, будемо пом’якшувати свої претензії.  Наше завдання перетворити «Злий дім» у дім, комфортний для життя, де ми почуватимемося господарями», – переконаний ведучий Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, прем'єра гострого соціального проекту «Злий дім» на ZIKу відбулася у грудні минулого року.

Зазначимо, у новому весняному сезоні ZIK розширив інформаційно-аналітичне мовлення до 14 ефірних годин та утримує лідерські позиції за рейтинговими показниками телеперегляду, перебуваючи у трійці найкращих серед інформаційних каналів

Серед гучних прем’єр березня-2018 на ZIKу – інформаційно-політичне ток-шоу в форматі дебатів «Гра Z вогнем»  з Тетяною Даниленко, спільний з інтернет-виданням «Українська правда» викривальний проект «Джокери» з ведучою Севгіль Мусаєвою, неординарна розважально-музична програма про нову українську музику «Гараж» від Германа Дутковскі. Наприкінці квітня свій новий сезон в ефірі каналу відкрило авторське автошоу «Перша передача» Олександра Федченка. У середині травня розпочав роботу своєрідний інформаційний клуб ZIKу під назвою «Між своїми», ведучою якого стала Анастасія Гусарєва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ZIK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1282
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду