До 4 червня – реєстрація на тренінг для теле- та онлайн журналістів на тему: «Як розповідати впливову історію на тему ЄС»

31 Травня 2018
708
31 Травня 2018
13:28

До 4 червня – реєстрація на тренінг для теле- та онлайн журналістів на тему: «Як розповідати впливову історію на тему ЄС»

708
7-8 червня відбудеться тренінг «Як розповідати впливову історію на тему ЄС», організований проектом ЄС Open Media Hub
До 4 червня – реєстрація на тренінг для теле- та онлайн журналістів на тему: «Як розповідати впливову історію на тему ЄС»

 Дводенний тренінг спрямований на удосконалення редакційних і письмових навичок, а також навичок монтажу.

Під час нього, у режимі реального часу, учасники будуть створювати відео матеріали, які стосуються проектів і діяльності Європейського Союзу в Україні з використанням інформаційних джерел, доступних у країні та онлайн.

Виготовлені під час тренінгу сюжети будуть опубліковані/транслюватися в місцевих ЗМІ та стануть доступні для обміну й використання на онлайн платформі Open Media Hub.
  
Тренінг будуть проводити спеціалістка в сфері теле- та онлайн журналістики Зоя Чарльз та оператор/відеоредактор Саймон Хастінгс.
 
Під час практичних вправ, учасники отримають практичні знання, як визначати актуальні інфоресурси в Україні та онлайн.

Для участі в тренінгу журналісти мають представити опис сюжету в рамках актуальних для України тем і проектів. На час проведення тренінгу прохання до учасників мати з собою власне спорядження для зйомок і монтажу.
 
Реєстрація доступна за посиланням: www.openmediahub.com.

Крайній термін реєстрації – 4 червня до 11:45. Заявки журналістів, які брали участь у попередніх заходах та підписали Меморандуми з Open Media Hub, будуть розглядатися в першу чергу.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду