Із 28 травня по 1 червня в «Укрінформі» - лекції соцмедійників у рамках Media School

23 Травня 2018
787
23 Травня 2018
15:52

Із 28 травня по 1 червня в «Укрінформі» - лекції соцмедійників у рамках Media School

787
Національне інформагентство «Укрінформ» у рамках щорічної Мультимедійної школи (Media School) запрошує відвідати лекції соціальних медійників, які пройдуть із 28 травня по 1 червня.
Із 28 травня по 1 червня в «Укрінформі» - лекції соцмедійників у рамках Media School

Серед лекторів Media School зокрема блогер Ольга Котрус, креатор проекту Fearless Women Photo Project Лєра Польська, засновник TripMyDream Андрій Буренок, Анжеліка Буркіна, яка працювала в піар-департаменті пісенного конкурсу «Євробачення». Про навички побудови стратегії маркетингу, застосування SMM, SEO, PPC та Google Analytics, а також все про конверсії в інтернет-маркетингу розповість Ельдар Нагорний.

Лекції відбуватимуться у прес-центрі «Укрінформу» за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, перший поверх, з 28 травня по 1 червня о 18:00. Вхід вільний за реєстрацією: https://goo.gl/2xy8H1.

Найкращі роботи випускників Мультимедійної школи організатори обіцяють опублікувати на сайті «Укрінформу». Головний приз отримає стаття, яка збере найбільше переглядів на сайті з подальшою можливістю стажування в найстарішому агентстві України. При цьому стаття-переможець отримає унікальну рекомендацію від «Укрінформу» для гарантованої подачі на грант, пов'язаний з європейською журналістикою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
«Укрінформ»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду