YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників

YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників

11 Квітня 2018
824
11 Квітня 2018
12:34

YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників

824
На YouTube-канал популярного в Україні вокального проекту «Голос країни» підписалося понад 1 млн людей, а сумарна кількість переглядів його відео перевищила 950 млн разів.
YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників
YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників

«Голос країни» – один з найпопулярніших серед 45 YouTube-каналів 1+1 медіа. Профіль проекту на відеохостингу було створено у 2011 році. Сьогодні він містить випуски 8 сезонів шоу, ексклюзивні інтерв’ю та бекстейджі, а також включає відео з шоу «Голос.Діти». Найбільшим попитом в інтернеті «Голос країни» користується у молодих людей у віці від 18 до 24 років, а рекордну кількість переглядів за всю історію каналу отримало відео виступу учасниць 6 сезону проекту Варвари Кошевої, Єви Аш, талі Купер з піснею «Маленькая девочка», яке отримало понад 25 млн переглядів.

«Зростання кількості підписників каналу свідчить про велику залученість глядачів у наш проект і його популярність не тільки у лінійному мовленні, а й серед інтернет-аудиторії. 1 млн фоловерів – це хороший показник для українського сегмента YouTube. Ми бачимо позитивні результати своєї роботи, тому плануємо надалі розвивати канал «Голосу країни» та наповнювати його цікавим контентом», – відзначає директор діджитал-напрямку 1+1 медіа Анна Ткаченко.

Голос країни  на 1+1 – це адаптація голландського формату "The Voice" каналу RTL. Сьогодні шоу з неймовірним успіхом ретранслюється майже у півсотні країнах світу.  Проект 1+1 Голос країни охоплює чотири етапи: Сліпі прослуховування, Вокальні Бої, Нокаути, Прямі ефіри. З кожним учасником шоу працює зірковий тренер, який дає цінні музичні поради та надихає виконавця зі своєї команди. Хто з учасників стане переможцем, визначають глядачі шляхом SMS і телефонного голосування.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду