«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон

«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон

7 Березня 2018
1443
7 Березня 2018
17:15

«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон

1443
На каналі «Україна» стартує новий весняний сезон, який підготував для телеглядачів багато прем’єр, цікавих проектів та неочікуваних сюрпризів.
«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон
«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон

12 березня на глядачів «Ранку з Україною» чекають безліч оновлень улюбленої ранкової програми. Нова студія і графіка, нові цікаві теми сюжетів, і, звісно, – нові образи ведучих. Оптимістичні та усміхнені Світлана Катренко, Сергій Зенін, Лілія Ребрик та Григорій Герман допомагатимуть повірити в себе та свої сили, надихатимуть йти вперед, а також ділитимуться корисною для кожного глядача інформацією, адже вранці – «Все тільки починається». Саме таким буде слоган оновленої програми, що знаменуватиме старт нового дня, сповненого яскравих та позитивних подій.

Головною прем’єрою весни на телеканалі «Україна» стане мейковер-шоу за власним форматом під назвою «Місія:краса» – це перше українське шоу перетворень, в якому беруть участь пари – чоловік та жінка. Проект не вдається до пластичної хірургії та не виснажує героїв дієтами, оскільки команда «Місія:краса» переконана – все, що потрібно для краси та щастя, вже є всередині нас. Ведучими парного мейковер-шоу стануть головний стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара та телеведуча Анастасія Касілова.

Традиційно телеканал «Україна» радуватиме всіх футбольних фанів трансляціями топових матчів за участі українських команд у єврокубкових поєдинках та чемпіонаті України. Крім того, на глядачів чекатимуть прямі трансляції поєдинків Національної збірної України.

Не залишаться глядачі й без улюблених кінопрем’єр: інтригуючі детективи, мелодрами, комедії тощо. Зокрема в ефір вийде новий сезон «Агентів справедливості», сповнений ще більш заплутаними та загадковими детективними історіями. Окрім того, відбудуться прем’єри стрічок: «Кров янгола», «Скарбниця життя», «Спадкоємиця мимоволі», «Добрі наміри», «Потрібен чоловік», «Соломонове рішення», «Секрет майя» (Сльози трави), «Виховання та вигул собак і чоловіків» .

Підготував до весни канал «Україна» й порцію гумору та пісень. Так, 9 березня в ефірі «Музичної платформи України» з головної сцени країни лунатимуть найгучніші хіти української естради. А 17 березня заряджатиме жартами гумористичне «Шоу Братів Шумахерів».

Весна оновлень прийшла й до популярної програми про життя зірок: незмінні ведучі програми «Зірковий шлях» Олександр Скічко та Альона Вінницька розповідатимуть найсвіжіші новини про селебретіз в оновленій студії. На глядачів програми чекає багато ексклюзивних новин з життя зірок, нові рубрики, справжні зіркові розслідування.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "України"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду