Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»

Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»

6 Березня 2018
1458
6 Березня 2018
15:01

Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»

1458
8 березня з 6:30 в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною», присвячений жінкам. У рамках святкового випуску під назвою «Ранок на підборах» ведучі Григорій Герман і Сергій Зенін, а також журналісти програми будуть нагороджувати видатних українок спеціальною премією проекту «Кришталевий підбор».
Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»
Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»

8 березня «Ранок на підборах» розповість натхненні історії жінок, якими має пишатися вся країна – про медика, котра рятує наших захисників у зоні АТО, незрячу жінку, що організувала запис першого в Україні дитячого мультфільму з тифлокоментарем. Також глядачі каналу «Україна» дізнаються про українок, які створюють стартапи, й успішних бізнес-леді, котрі легко поєднують роботу і сім'ю.

«За доброю традицією «Ранку з Україною» ми знову нагородимо українок нашою спеціальною премією «Кришталевий підбор». Щороку ми знайомимо глядачів із справді видатними жінками, які роблять героїчні вчинки і змінюють світ на краще, – каже Сергій Зенін. – Нашим жінкам хочеться сказати: любі дівчата, кожна з вас – унікальна й неповторна, ви – наше натхнення і наша гордість, і саме завдяки вам ми стаємо справжніми чоловіками».

У цей день ведучий Григорій Герман вирушить у квітковий магазин, де прийматиме зіркових гостей – Олега Винника, Олександра Пономарьова, Віталія Козловського та інших відомих чоловіків. Там вони зроблять букети для своїх коханих і, звичайно, поділяться історіями жінок, якими пишаються.

«Зізнаюся, бути флористом – це новий досвід для мене, зазвичай, я з іншого боку прилавка. Але цікаво. Звичайно, хочеться, щоб наші букети вийшли гарними й акуратними. Та руки ж до іншого звикли... Тому заспокоюю себе тим, що будь-який подарунок, зроблений своїми руками, завжди буде набагато ціннішим купленого. А букет, зроблений грубими чоловічими пальцями – більше того», – розповідає Григорій Герман.

Крім того, глядачі побачать сюжети про дружин українських селебріті і про те, як в інших країнах святкують 8 березня.

Дивіться святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах» у четвер, 8 березня, з 6:30 в ефірі каналу «Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "України"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1458
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду