«Спокуса і спокута»: на СТБ стартує новий сезон «Битви екстрасенсів»

6 Березня 2018
5531
6 Березня 2018
13:35

«Спокуса і спокута»: на СТБ стартує новий сезон «Битви екстрасенсів»

5531
11 березня о 19:00 на СТБ стартує 18 сезон популярного містичного реаліті «Битва екстрасенсів». Як зазначає керівник реаліті Тетяна Ільницька, цього разу він пройде під назвою «Спокуса і спокута».
«Спокуса і спокута»: на СТБ стартує новий сезон «Битви екстрасенсів»

«Родзинка кожного сезону – це наші учасники. Завдяки їхній яскравості, самобутності, новим технікам роботи кожен сезон виглядає по-новому. А ще щоразу мене вражають ті історії, з якими до нас приходять звичайні люди. Саме вони роблять програму цікавою та особливою. У цьому сезоні таких нестандартних, яскравих життєвих історій дуже багато. Я думаю, що кожен глядач знайде собі те, що буде йому до душі», – розповідає керівник проекту Тетяна Ільницька.

Традиційно, щоб потрапити до 12-ки найкращих, ясновидцям потрібно буде як слід постаратися під час випробувань. Цього року у битві зійдуться представники різноманітних магічних шкіл: від медіумів, шаманів і ворожок до чаклунів, уранічних астрологів, жерців африканської і графічної магій.

У кожного учасника за плечима є своя непроста життєва історія. За словами керівника проекту, в цьому сезоні екстрасенси – близькі людям особистості, які володіють надприродним даром. Вони теж грішили і каялися, тому як ніхто інший зможуть проникати в таємниці чужої душі, відчувати біль і дарувати полегшення.

На екстрасенсів чекає дуже непросте і ризиковане випробування «Ширма». Вперше під час зйомок на майданчику перебувала бригада швидкої допомоги. Як зазначає керівник реаліті «Битва екстрасенсів», існувала реальна загроза людському життю. Герой «Ширми» – звичайна людина з величезною силою волі, яка пережила чимало. Вона прийшла на проект, щоб здійснити свою заповітну мрію. Хто ж вона – стане відомо в першому випуску.

Пошук живої енергії цього року знову відбудеться на ринку. І вкотре прості люди приголомшать своїми історіями та долями.

А в кріслі Містера Х в цьому сезоні опиниться відома українська телеведуча Ольга Фреймут. Навколо її персони завжди багато розмов та чуток. Що з них правда – екстрасенси мають дізнатися виключно за допомогою своїх здібностей.

«Ольга – ікона стилю для багатьох жінок і об'єкт захоплення багатьох чоловіків. В її особистому житті дуже полюбляють копатися журналісти. Але при всьому при цьому в Ольги дуже стриманий і спокійний образ. Нам стало цікаво: що ж ховається за образом тендітної леді з британськими манерами і твердим характером? Ми вирішили перевірити це за допомогою наших екстрасенсів. І, як мені здається, нашим учасникам вдалося проникнути до Олі в душу. Особисто я побачила її зовсім іншою», – відкриває завісу таємниць керівник реаліті.

Як і раніше, під час розслідувань до Павла Костіцина, Олени Курилової та Хаяла Алекперова будуть долучатися співведучі. У цьому сезоні, окрім Ольги Сумської та Марини Боржемської-Узелкової, телеглядачі побачать ще й головного гримера і ведучу рубрики «Перевтілення» проекту «Все буде добре» – Олену Мельник.

Дивіться 1 випуск «Битви екстрасенсів» у неділю, 11 березня, о 19:00 на СТБ!

Виробництво: студія «Пілот».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду