23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»

23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»

5 Березня 2018
815
5 Березня 2018
16:48

23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»

815
23-24 березня Ukrainian Media E-School запускає дводенний семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там», на якому учасникам розкажуть всі секрети і лайфхаки про те, як створити успішну радіостанцію.
23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»
23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»

«Ми дамо повний набір знань як для регіональних програмних директорів, так і для всіх творчих радіо- працівників, які прагнуть знань та розвитку: лише перевірені інсайти та практичні кейси, - обіцяють організатори. - А наші топ-спікери Віталій Дроздов (генеральный продюсер ТАВР Медіа, директор ХiтFM) та Оксана Шавель (маркетинг-директор ТАВР Медіа, директор Radio Roks) допоможуть вам обігнати конкурентів та відкрити нові бізнес – горизонти».

«Ми чекаємо всіх людей, які працюють в творчих чи навколотворчих відділах на радіо і хочуть робити свою роботу на більш високому професійному рівні, з правильною теоретичною підготовкою. В основному це - програмні директори, креативні директори, художні керівники, редактори та люди, які хотіли б ними стати у майбутньому. Як правило, на регіональних радіостанціях немає чіткого розділу за функціоналом – одна і та ж людина може виконувати функції і програмного директора, і продюсера, і креативного директора, і копірайтера, і ведучого ранкового шоу. Ось усіх цих працівників творчої частини радіостанції, які хочуть розвиватися і надалі, ми і чекаємо на нашому семінарі. Впродовж двох днів ми поговоримо про найважливіші напрямки в роботі радіостанції, про головні «кнопки», на які мусить тиснути радіостанція, яка хоче досягти довготривалих результатів в рейтингах і побудуванні бренду. Згадаємо коротко основи, проте головну увагу приділимо точній настройці, сучасним світовим  трендам і особливостям української аудиторії, як ми їх розуміємо на основі наших досліджень і досвіду. Ми запросили спікерів, які на своїх позиціях є успішними вже багато років . Впевнений, вони поділяться якимись своїми секретними рецептами. Одним словом, семінар побудований  з розрахунком охоплення всіх  найважливіших зон діяльності радіостанції, як творчого організму», - прокоментував Віталій Дроздов.

На учасників чекають майстер-класи від справжньої зіркової команди: Сергій Кузін, ведучий  ранкового шоу «Камтугеза» на Radio Roks; Роман Давидов,програмний директор «КраїнаFM», Кирило Капустін, ведучий ранкового шоу «Будильники на Русском», Русское радіо Україна; Антон Шраменко, креативний директор ХiтFM; Соня Сотник, ведуча ранкового шоу «Камтугеза» на Radio Roks; Артем Самойлов, Head of Digital Department ТАВР Медіа.

Учасники дізнаються:

Як визначити мету та успішно керувати компанією, створювати стратегію, обирати позіціонування радіостанції та як її просувати, робити активне промо за рахунок рекламодавця та створювати бренд радіо в цілому, технології створення успішного шоу, як працювати з колективом, україномовною музикою та ще безліч тем, які допоможуть прокачати власні скіли.

Реєстрація на семінар:

https://goo.gl/forms/DMRCk4PiYgqZcS543

З повною програмою семінару можна ознайомитися на сайті: nam.org.ua

Контакти: (044) 289- 25- 99; 235-58-17

e-mail: pr@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Незалежна асоціація телерадіомовників
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду