РЕКЛАМА. ВІДКРИТИЙ НАБІР У 12-У ШКОЛУ «НОВИЙ ЖУРНАЛІСТ»*

14 Лютого 2018
1764
14 Лютого 2018
18:22

РЕКЛАМА. ВІДКРИТИЙ НАБІР У 12-У ШКОЛУ «НОВИЙ ЖУРНАЛІСТ»*

1764
Давно бажаєте засвоїти ази журналістики, але все ніяк не знаходили часу та можливості? А можливо, хочете навчитися грамотно розмовляти та писати? Уявляєш себе в ролі блогера, ведучого, кореспондента?
РЕКЛАМА.  ВІДКРИТИЙ НАБІР У 12-У ШКОЛУ «НОВИЙ ЖУРНАЛІСТ»*

Триває дванадцятий набір в школу «Новий Журналіст».


Навчання буде проходити у Києві по суботам з 17 лютого по 31 березня. Це для всіх: від малого - до великого, від того, що не мав відношення до журналістики - до бажаючого підвищити свою професійну кваліфікацію.
Всього за 7 тижнів студенти будуть озброєні знаннями, які стануть основою нової професії або просто улюбленої справи. Принцип роботи школи полягає в наступному: якісна теорія + регулярна практика = чудовий результат.

За весь період навчання студенти вивчають більш ніж 30 тем. Ось деякі з них:
- жанри журналістики;
- правила написання якісного тексту;
- візуальний смак в медіапродуктах;
- особливості роботи на телебаченні і радіо;
- юридичні аспекти роботи журналіста.

Викладацький склад школи «Новий Журналіст» збагачений професіоналами, які працюють в сфері медіа. Серед них представники різних редакцій: журнал «Фокус», «Радіо Вісті», рекламне агентство «Медіа Світ», Радіо М, канал 112, телеканал СТБ, інтернет-проект at Studio, патентно-юридичне агентство «Голдмарк» та інші.

Цифри і факти про навчання в школі «Новий Журналіст»:

  • 45 годин навчання;
  • 30 головних тем;
  • 17 спікерів-практиків;
  • Сертифікат для майбутньої роботи;
  • книга «Новый Журналист» в подарунок.

Викладання відбувається на базі авторської програми із власним підручником. Книга написана дев'ятьма викладачами школи. В ній 18 найактуальніших тем по журналістиці, приклади текстів різних жанрів журналістики, список рекомендованої літератури.
Посібник презентований в більш ніж 20-ти вищих навчальних закладах України. Ще до друку отримав хороші відгуки від відомих журналістів - Олена Скачко (головний редактор «Единственная»), Анастасії Даугуле ( телеведуча «Інтер»), Владислава Головіна ( екс-редактор Forbes Україна), Андрія Макаренко (телеведучий).

Всі подробиці та реєстрація на школу – на сайті: http://newj.info/

За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону: +38 (050) 783-2633

*Матеріал опубліковано на правах реклами.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Асоціація "НОВОМЕДІА"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду