«1+1» покаже нову турецьку мелодраму з Джансу Дере у головній ролі

«1+1» покаже нову турецьку мелодраму з Джансу Дере у головній ролі

11 Січня 2018
4129
11 Січня 2018
15:22

«1+1» покаже нову турецьку мелодраму з Джансу Дере у головній ролі

4129
Телеканал «1+1» покаже нову багатосерійну турецьку мелодраму «Мама», головну роль у якій зіграла зірка «Величного століття» Джансу Дере.
«1+1» покаже нову турецьку мелодраму з Джансу Дере у головній ролі
«1+1» покаже нову турецьку мелодраму з Джансу Дере у головній ролі

За сюжетом дівчина Зейнеп (Джансу Дере) мріє стати фотографом, але тимчасово вирішує працювати вчителем у школі, де знайомиться зі своєю ученицею Мелек (Берен Гекйилдиз). ​Щодня маленька дівчинка піддається жорстокому поводженню з боку своєї родини - матері та її коханця. Спостерігаючи за Мелек, яка часто приходить до школи у синцях,  у закритої Зейнеп прокидається материнський інстинкт, адже молода вчителька росла у прийомній родині: у 5-річному віці її покинула рідна мати. Зейнеп починає сприймати Мелек як свою доньку та вирішує викрасти дівчинку, щоб стати для неї справжньою люблячою мамою.

Цікаво, що популярна акторка Джансу Дере, яка відома за роллю наложниці султана Сулеймана Фірузе у «Величному столітті», розповіла, що під час зйомок серіалу захотіла власних дітей.

«Берен стала для мене справжньою подружкою. У мене не було досвіду спілкування з семирічними дітьми, але тепер я знаю, як це класно, весело і пізнавально. Зізнаюсь, що замислилась про власних дітей, хоча і не вважаю, що жінка обов'язково повинна народити дитину. Це особиста справа кожної. Для мене важливіше мати хорошу сім'ю з дітьми або без», - зізналась в одному з інтерв’ю акторка. 

Головні ролі у серіалі виконали популярні турецькі актори Джансу Дере, Вахіде Перчін, яка виконала роль Хюррем Султан у зрілому віці у «Величному столітті», Берен Гекйилдиз та Джан Нергис.

Також серіал «Мама» можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду