Бренду «Сьогодні» виповнилося 20 років!

Бренду «Сьогодні» виповнилося 20 років!

15 Грудня 2017
1352
15 Грудня 2017
19:03

Бренду «Сьогодні» виповнилося 20 років!

1352
20 років тому почалася історія бренду СЬОГОДНІ. З'явилася газета, яка швидко завоювала любов і повагу читачів і стала одним із найпопулярніших видань в Україні.
Бренду «Сьогодні» виповнилося 20 років!
Бренду «Сьогодні» виповнилося 20 років!

Бренд СЬОГОДНІ - це найбільший інформаційний майданчик України, який об'єднує унікальні можливості трьох медіа - телебачення, сайту і газети.

20-річчя бренду - спільне свято трьох редакцій, які оперативно інформують про те, що відбувається у всіх сферах життя суспільства, надаючи різноманітну, перевірену та об’єктивну інформацію. Зі своїми глядачами і читачами СЬОГОДНІ на зв'язку 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Газета «Сегодня» - більше ніж новини. Це аналітичний погляд на те, що діється сьогодні за вікном, як з цим жити і що буде далі. Це все, що потрібно знати сьогодні, щоб мати власну думку про те, що відбувається в світі і країні.

15 грудня 2017 вийшов ювілейний номер газети з сюрпризами та подарунками для читачів, а на сайті Сьогодні.ua з'явився розділ «20 років бренду СЬОГОДНІ. 20 років улюбленій газеті», де читачі можуть пройти святковий тест і визначити свій характер.

Ольга Гук, головний редактор газети «Сегодня»: «20 років для бренду, компанії, газети у наш плинний час – дуже значний термін. Це як з роками життя кішки або собаки - рік як п'ятирічка. Отже нам доречно відзначати 100-річчя. Серце радіє, що «Сьогодні» в такому поважному віці залишається молодою, креативної, живою. Ми змінюємося, зростаємо та розвиваємося разом із країною, стаємо більш аналітичними і насиченими. Але не втрачаємо оптимізму і легкості. У ювілейному номері ми згадали про найзірковіших гостей редакції і найцікавіші інтерв'ю, відкрили закулісся своєї улюбленої професії і розповіли про найбільш незвичайні місця, де побували кореспонденти. А ще - вигадали 8 святкових журналістських коктейлів, аби ви змогли разом з нами відзначити 20-річчя «Сьогодні».

Людмила Добровольська, керівник випусків новин інформаційної програми «Сьогодні» на каналі «Україна»:

«СЬОГОДНІ - це найбільша мультимедійна платформа України, яка об'єднує унікальні можливості трьох медіамайданчиків: газети, сайту і ТБ. Наша синергія дозволяє спілкуватися з аудиторією безперервно - в зручній глядачеві та читачеві формі, у зручний для них час, і за зручними їм каналами отримання інформації. Щоб бути в курсі подій, вам не треба зіппінговати по радіо і ТБ, гортати безліч сайтів. Ми акумулюємо корисну і цікаву інформацію. Від нас ви дізнаєтесь все, що потрібно і, справді, важливо знати сьогодні. Новинне мовлення каналу «Україна» - частина єдиного інформаційного бренду СЬОГОДНІ. Багатофункціональна студія, найсучасніше обладнання, новітні технології передачі даних дозволяють нам максимально швидко за допомогою 3D-графіки показати будь-яку подію в будь-якому місці земної кулі».

Олег Дорошенко, головний редактор служби новин сайту Сьогодні.ua:
«Бренду СЬОГОДНІ - 20 років. Приємно, що половину цього терміну - 10 років - працює сайт Сьогодні.ua. Створювався він як інтернет-версія газети, а зараз - один з найбільших по аудиторії сайтів в Україні, і не тільки серед ЗМІ, а й в цілому у вітчизняному інтернет-просторі. Сайт Сьогодні.ua працює як єдиний майданчик, який об'єднує матеріали власного виробництва, газетні публікації та новинні випуски телеканалу «Україна». При цьому співпраця між сайтом, газетою і каналом відбувається на всіх етапах - від планування до обміну напрацюваннями, коментарями, інсайтами. Ми разом розвиваємо майданчики в соціальних мережах: матеріали СЬОГОДНІ ви можете читати або дивитися на сторінках в Facebook, стежити за нами в Twitter, отримувати новини з Telegram, дивитися канал на YouTube. З кожним місяцем сайт Сьогодні.ua відвідують все більше українців. Ми випускаємо сотні матеріалів в день, новини виходять в цілодобовому режимі. Такий результат можливий, перш за все, завдяки нашій згуртованій і професійній команді, кожен учасник якої націлений на результат і лідерство».

Вітаємо професійну і згуртовану команду з ювілеєм бренду СЬОГОДНІ!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду