4 жовтня – відкриття фотовиставки Всеволода Речицького «Збільшення» («Blow Up»)

30 Вересня 2017
607
30 Вересня 2017
12:00

4 жовтня – відкриття фотовиставки Всеволода Речицького «Збільшення» («Blow Up»)

607
У рамках святкування 25-ліття діяльності Програми імені Фулбрайта в Україні відбудеться відкриття виставки фотографій фулбрайтівського стипендіата Всеволода Речицького «Збільшення» («Blow Up»), що відбудеться 4-го жовтня о 18.30 у офісі Програми академічних обмінів імені Фулбрайта.
4 жовтня – відкриття фотовиставки Всеволода Речицького «Збільшення» («Blow Up»)

Виставка працюватиме з 4 жовтня по 4 листопада, щодня з 10:00 до 17:00, окрім вихідних та святкових днів.

На виставці представлені фотографічні натюрморти, опрацьовані автором у яскравій кольоровій гамі у вільний від роботи в Робочій групі Конституційної Комісії України час.

Нинішня виставка має назву «Збільшення» («Фото-збільшення», «Blow Up»), що невипадково співпадає з назвою культової кінострічки М. Антоніоні.

На думку автора, символічний зміст речей іноді можна краще осягнути прийомом їх багатократного неочікуваного збільшення. І тоді приховане стає явним, естетично доведеним до якоїсь граничної межі. Утім, не все є таким простим. Недарма Л. Вітгенштейн свого часу ділився своїми спостереженнями відносно того, що призначене для візуального показу не може бути відтворено словами.

Фотознімки надруковано на папері Epson Premium Glossy на принтері EPSON R 2880. Окремі зображення переведені в цифровий формат з негативів плівки Kodak. Місцем зйомки є Україна та США.

Речицький Всеволод Володимирович - фахівець у ділянці конституційного права і політичних наук. Народився 24 травня 1952 р. в м. Києві. Викладає лекційні курси: Конституційне право України; Теоретичні засади свободи слова і преси; Конституційна юрисдикція в Національному юридичному університеті України ім. Ярослава Мудрого (Харків). 

Більше про автора та виставку на сторінці Програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду