Відомі імена членів журі фестивалю Linoleum у 2017

Відомі імена членів журі фестивалю Linoleum у 2017

18 Серпня 2017
1108
18 Серпня 2017
11:33

Відомі імена членів журі фестивалю Linoleum у 2017

1108
З 28 серпня до 1 вересня у Національному центрі Олександра Довженка пройде фестиваль актуальної анімації і медіа-мистецтва Linoleum. Гості фестивалю побачать 250 короткометражних анімаційних фільмів із 45 країн світу, відібраних з понад 2000 заявок.
Відомі імена членів журі фестивалю Linoleum у 2017
Відомі імена членів журі фестивалю Linoleum у 2017

Журі на чолі з режисеркою та художницею Баді Мінк, чиї фільми були представлені на понад 500 міжнародних фестивалях, визначить найкращі роботи у міжнародному і національному конкурсах.  До складу журі також ввійшли Михайло Царьов, ідеолог та засновник фестивалю Linoleum, Дмитро Лісенбарт, засновник студії Lisenbart Animation Studio, Сашко Даниленко, фільммейкер і аніматор, Дмитро Деркач, співвласник мережі кінотеатрів «Планета кіно», Андрій Баштовий, головний редактор порталу The Village, Ольга Навроцька, дизайнерка і художниця з костюмів анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». 

До програми Міжнародного Конкурсу увійшли 43 фільми з 23 країн, до  програми Національного — 18 фільмів, що дозволило вперше за всю історію фестивалю сформувати два блоки українських стрічок. 

«Цього року програма фестивалю буде насиченою, як ніколи досі. Окрім конкурсної програми, ми представимо одразу кілька фокусних тем — Болгарія, Чехія і Польща, а також дві програми від Японського фестивалю медіа-мистецтва і добірку Азіатської анімації з Китаю, Японії, Тайваню, Філіппін та Індії.  Приємно здивували українські мультиплікатори: ми отримали близько 40 заявок, що є абсолютним рекордом за 4 роки фестивалю.  Глядачі зможуть побачити одразу два блоки сучасної вітчизняної анімації, ретроспективи найкращих робіт «Київнаукфільму» та спеціальні прем’єри від Національного центру Олександра Довженка», — розповідає програмний директор фестивалю Анастасія Верлінська. 

На додаток до конкурсної програми гостям запропонують 10 майстер-класів і лекцій з анімації та медіа-мистецтва від професіоналів індустрії, спеціальну програму, присвячену 90-річчю української анімації, добірку експериментальної анімації та відео-арту, тематичні позаконкурсні покази і дитячу програму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба фестивалю
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду