25 вересня у Вінниці «Детектор медіа» презентує онлайн-курс «Новинна грамотність»

20 Вересня 2017
1234
20 Вересня 2017
14:26

25 вересня у Вінниці «Детектор медіа» презентує онлайн-курс «Новинна грамотність»

1234
25 вересня 2017 року, з 14:15 до 16:15 у м. Вінниця, Донецький національний університет імені Василя Стуса, вул. Академіка Янгеля, 4, 3-й поверх, кабінет 324 (кафедра журналістики філологічного факультету).
25 вересня у Вінниці «Детектор медіа» презентує онлайн-курс «Новинна грамотність»

Курс розроблений за підтримки Internews Network і розрахований на широке коло користувачів: від студентів та викладачів факультетів журналістики, медіапедагогів до всіх, кому цікава тема медіа.

Курс «Новинна грамотність» має просвітницьку мету і спрямований на поширення медіаграмотності серед населення в умовах воєнного конфлікту. 

Він складається із десяти модулів, в яких знані експерти розповіли доступно про те, як створюються новини, які існують професійні стандарти, етичні дилеми, в який спосіб можуть маніпулювати медіа суспільною думкою через новини, хто є  основними медіавласниками в Україні, як соцмережі міняють сприйняття новин. 

Онлайн-курс містить велику кількість інфографіки та відео.

Серед авторів посібника – Діана Дуцик, Маргарита Чорнокондратенко, Алла Федорина, Наталя Стеблина, Ірина Виртосу, Тарас Назарук, Наталія Виговська, Зоя Красовська (під загальною редакцією Діани Дуцик та Дарії Тарадай). Дизайн – Яна Добрянська.

Бажана попередня акредитація у Олени Тараненко (тел. 050 88 09 425, olena_tar@ukr.net).

Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння формуванню свідомого медіаспоживача» за підтримки Internews Network.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду