Генпродюсер ZIKу презентує книгу на Форумі видавців у Львові-2017

13 Вересня 2017
923
13 Вересня 2017
10:42

Генпродюсер ZIKу презентує книгу на Форумі видавців у Львові-2017

923
Генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведуча програм «HARD», «Перші другі» та прем'єрного великого політичного ток-шоу «Народ проти» Наташа Влащенко презентує книгу під назвою «Крадіжка або Біле сонце Криму» на Форумі видавців у Львові.
Генпродюсер ZIKу презентує книгу на Форумі видавців у Львові-2017

«Коли ми почуємо імена винних в анексії Криму? Чому ніхто із посадових осіб не відповів за це? Адже «відповідальність» завжди має ім’я. Що приховують українські можновладці від свого народу в історії анексії Криму?», – йдеться в анотації до книги.

Російськомовна версія «Крадіжки...» була представлена широкому загалу під час цьогорічного столичного Книжкового арсеналу. Презентація ж книги українською відбудеться в суботу, 16 вересня, в конференц-залі на локації Форуму видавців у Львові (вул. Коперника, 17, старт о 17:00). Одразу після презентації на стенді видавництва «Фоліо» розпочнеться автограф-сесія із авторкою.

Зазначимо, що «Крадіжка або Біле сонце Криму» – не перша проба пера генерального продюсера та ведучої ZIKу. У 2011 році у співавторстві з журналістом Євгеном Мінком Наташа Влащенко видала «Діалоги тварин», де в жартівливій формі розповіла про особливості українського соціуму і медіа. У 2015-му Влащенко разом із блогером Гаріком Корогодським написала книгу «У нас був секс» на вічну тему стосунків жінок та чоловіків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду