До 1 вересня – подання на тренінг-проективну гру з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ»

27 Серпня 2017
1221
27 Серпня 2017
17:44

До 1 вересня – подання на тренінг-проективну гру з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ»

1221
До 1 вересня – подання на тренінг-проективну гру з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ»

Редакторів/журналістів медійних проектів запрошують долучитися до тренінгу-проективної гри з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ» (третьої Школи сучасних медіа, що проводиться Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні).

Під час тренінгу-проективної гри під кураторством тренерки Зої Казанжи учасники: визначать тему розслідування та визначають принципи організації роботи над ним; працюватимуть в полі над обраною темою розслідування та збирають інформацію; напишуть розслідування; розбирають/підбивають підсумки кожного по роботі над текстом.

Дати та місце проведення школи: 18– 22 вересня, Вінниця.

Умови участі:

-до 1 вересня заповнити анкету (аплікаційна форма тут)

-до 1 вересня надіслати на ел. скриньку office.airpu@gmail.com один власний журналістський текст (умови щодо тексту: якщо текст було опубліковано, треба надіслати його скрін в форматі pdf, якщо ні – в форматі word, текст обов’яково має бути підписаний власним ім’ям та прізвищем, що вказані в аплікаційній формі).

В темі листа треба вказати: Журналістський десант.

В тренінгу-проективній грі можуть братии участь учасники перших двох шкіл.

Для членів АНРВУ участь безкоштовна, за умови відсутності боргу по оплаті членських внесків та сплати внесків за 3 квартали цього року. Для решти учасників: 990грн за п’ятиденний курс навчання (включає участь в навчанні, проживання, харчування, кава-брейки).

Про результати відбору відібрані учасники будуть повідомлені до 8 вересня.

У разі виникнення питань – треба писати на office.airpu@gmail.com

Проект здійснюється Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду