До 1 вересня – реєстрація на Х міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

До 1 вересня – реєстрація на Х міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

11 Серпня 2017
2117
11 Серпня 2017
13:48

До 1 вересня – реєстрація на Х міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

2117
7 вересня 2017 року у Києві відбудеться десятий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» - експертно та детально про перехід України на цифрове ТБ. Форум традиційно організовує Незалежна асоціація телерадіомовників.
До 1 вересня – реєстрація на Х міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»
До 1 вересня – реєстрація на Х міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

Впродовж останніх півтора року перехід України з аналогового на цифрове телебачення декілька разів переносився. З яких причин, і чи є остання погоджена дата – кінцевою, аналізуватимуть найкращі експерти з «цифри».

Теми X Цифрового Форуму:

Підводні камені цифрової реформи: 2016-2017. Дискутуватимемо про хід реформи, причини її стагнації та можливі шляхи просування до повної реалізації. Учасники дискусії – представники основних державних органів, залучених до процесу, та представники індустрії.

Мейнстрім чи маргіналія: чи потрібне Україні цифрове телебачення? Представники телевізійної індустрії та провідних телекомунікаційних компаній обговорять, чи зберігає DVB-T2 мовлення актуальність для українського ринку, та чи не замінять її у найближчий час інші технології, що активно розвиваються в Україні.

Законодавчий ключ від цифрової реформи. Дискусія провідних медіа юристів та розробників проекту Закону України «Про аудіовізуальні послуги» про те, чи буде прийнято до 10 річниці реформи та 7 річниці роботи над законопроектом нове законодавство, що створить механізми для успішного завершення переходу на цифру та подальшого розвитку наземної ефірного телемовлення.

Реформа для людей? Хто може і хоче дивитись цифрове телебачення. Під час дискусії експерти обміняються думками про те, кому насправді доступний цифровий сигнал, наскільки збільшилась кількість абонентів цифрового телебачення, хто буде аудиторією наземного ефірного мовлення у майбутньому і наскільки комерційно цікавою є така аудиторія.

Нова цифрова реформа для України. Перспективи впровадження цифрового радіо. В процесі дискусії учасники обміняються думками про те,чи потрібне українцям цифрове радіо, чи на часі такі зміни для радіо галузі, які кроки для старту реформи вже зроблені і які подальші кроки плануються.

Умови участі у Цифровому форумі для 1 особи:

• 710 гривень (при реєстрації до 01.09.2017);

• 895 гривень (при реєстрації після 01.09.2017).

Участь для членів НАМ, регіональних, місцевих мовників, представників Нацради, держустанов та ГО - безкоштовна.

Реєстрація за посиланням  - https://goo.gl/forms/WI6zDjrzCyeGPhQj2.

Усі новини Форуму, фото та відео шукайте на сторінці у facebook – https://www.facebook.com/dtvforum/.

Цифровий форум відбудеться 7 вересня 2017 року у Києві, у готелі Radisson Blu (Ярославів Вал, 22).

Десятий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» організовує Незалежна асоціація телерадіомовників у партнерстві з Національною радою з питань телебачення та радіомовлення, за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку фонду SIDA. Захід відбувається у межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Інформаційні партнери: Детектор медіа, Громадське радіо, Sostav.ua, ГУРТ, МедіаБізнес, журнал «Журналіст України», НСЖУ. Телевізійний партнер – телеканал ZIK.

Контактна особа – Наталія Терес, project@nam.com.ua, +38 044 289 25 99

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Незалежної асоціації телерадіомовників
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2117
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду