Канал ПЛЮСПЛЮС підбиває підсумки за п'ять років

4 Серпня 2017
1572
4 Серпня 2017
14:28

Канал ПЛЮСПЛЮС підбиває підсумки за п'ять років

1572
Сьогодні, 4 серпня, каналу ПЛЮСПЛЮС виповнюється 5 років. Незважаючи на юний вік, канал став лідером серед українських анімаційних каналів, успішно налагодив власне виробництво і уже здобув велику кількість нагород.
Канал ПЛЮСПЛЮС підбиває підсумки за п'ять років

ПЛЮСПЛЮС – єдиний анімаційний канал в Україні, зацікавленість яким з боку глядацької аудиторії невпинно збільшується п’ять років поспіль. Середньодобова тривалість перегляду цільовою аудиторією каналу «Глядачі 8-40 років, вся Україна» зросла з 12 хвилин у 2012 році до 1 години 14 хвилин – у 2017 році. Серед глядачів у віці 4-14 років статистика ще більш вражаюча – середньодобовий перегляд телеканалу дітьми збільшився з 27 хвилин (у 2012 році) до 2 годин (у 2017 році), що є найкращим результатом серед усіх телеканалів України.

Протягом останніх чотирьох років ПЛЮСПЛЮС залишається безумовним лідером перегляду серед дитячої аудиторії 4-14 років. Частка каналу за аудиторією «4-14 років, вся Україна» у 2017 році сягнула 16,3%, що є не лише кращим результатом серед усіх українських телеканалів, але й демонструє значний відрив від конкурентів – канал, що посідає 2-е місце у ТОП телеканалів України, має частку 10%.

«У команді ПЛЮСПЛЮС працюють найкращі. За пять років нам вдалося зібрати справді супер-професійну команду – і це наша найбільша гордість. Звісно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І вже першого вересня представимо глядачам новий проект . Сподіваємося це буде – цікаво, весело,  пізнавально і дещо несподівано», - коментує Іванна Найда, генеральний продюсер каналу ПЛЮСПЛЮС

На сьогодні каналом створені три унікальні продукти власного виробництва з кількома сезонами: «Це наше і це твоє», «Казка з татом» та «Корисні підказки».

ПЛЮСПЛЮС створив власних анімаційних брендових героїв, які мають імена, казки, блоги і живуть у власному чарівному світі. Квадрик, Трикутя і Кружко добре знані серед аудиторії і присутні також за межами екрану.

Телеканал реалізував ряд ліцензійних проектів з власними героями, серед яких: 3D книга «Моя перша книга про Україну», велика розмальовка «Пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС», серії книжок від проекту «Казка на ніч», наклейки на пасхальні крашанки із зображенням героїв, м’які іграшки-подушки з героями ПЛЮСПЛЮС, зошити з персонажами ПЛЮСПЛЮС та дерев’яний конструктор «ПЛЮСОТРАСА СВІТУ ПЛЮСПЛЮС».

Гордість ПЛЮСПЛЮС – проект «Це наше і це твоє». Це серія мультфільмів, які у простій формі розповідають юним глядачам про те, що захоплюючого є в Україні: унікальні факти, винаходи, неймовірні природні ресурси тощо. За схваленням Міністерства освіти і науки України, мультфільми рекомендовані до перегляду в початкових класах у День знань, 1-го вересня. У 2015-2016 роках у школах були проведені уроки на тему «Чим може пишатися українець?» із використанням матеріалів «Це наше і це  твоє». З цього розпочався великий спільний проект ПЛЮСПЛЮС та МОН.

В результаті проекту було проведено виставку дитячих малюнків у київському Мистецькому Арсеналі, яка стала національним рекордсменом і була занесена до Національного Реєстру Рекордів. Виставка налічувала понад 5000 дитячих робіт: малюнків, аплікацій, вишивок. Окрім цього, на основі дитячих історій було створено 25 серій нового сезону мультфільму «Це наше і це твоє».

У 2015 році ПЛЮСПЛЮС став володарем  національної телевізійної премії «Телетріумф» у номінації «Програма для дітей» за програму «Казка з татом». Цього ж року канал отримав премію Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за мультсеріал до проекту «Це наше і це твоє». Восени ID телеканалу ПЛЮСПЛЮС стали "The Best Of"  на конкурсі Ukrainian Design у номінації TV/Promo&Film Motion Graphics.

У 2016 році телеканал вдруге отримав премію «Телетріумф» у номінації «Найкраща програма для дітей» за проект «Це наше і це твоє. Очима дітей».

Окрім цього, проект телеканалу «Це наше і це твоє. Очима дітей» здобув срібло поважної маркетингової нагороди Effie Awards Ukraine 2016.

Команда ПЛЮСПЛЮС вже розпочала підготовку до старту осіннього сезону. Попереду нові досягнення і приємні сюрпризи для маленьких глядачів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду