До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди

До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди

2 Червня 2017
1027
2 Червня 2017
14:03

До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди

1027
10-11 червня 2017 року в колишньому маєтку екс-президента України Віктора Януковича відбудеться четвертий тематичний фестиваль для журналістів-розслідувачів MezhyhiryaFest.
До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди
До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди

MezhyhiryaFest проводиться щороку до Дня Журналіста. Цьогоріч, організатори запропонують учасникам: дискусії та обговорення викликів для журналістів пов’язаних зі світом “пост-правди”, тиском вклади та взаємодією з інформаційним суспільством, чисельні майстеркласи з цифрової безпеки для журналістів, роботи з соціальними мережами та новими форматами подачі суспільно-важливої інформації.

Серед цьогорічних спікерів фестивалю Скот Гігам, Пулітцерівський лауреат, журналіст-розслідувач The Washington Post, Пол Раду, виконавчий директор OCCRP, Пітер Померанцев, британський журналіст, телевізійний продюсер та письменник, Наталія Антелава, головна редакторка Coda Story та лауреатка Emmy, Емма Лейсі-Бордо, редакторка CNN, Ондржей Кундра, чеський журналіст, автор книги «Агенти Путіна» та інші  журналісти, редактори та письменники з України і світу.

Також, в рамках фестивалю буде оголошено переможця Національного конкурсу журналістських розслідувань, заснованого у 2014 році проектом YanukovychLeaks (команда журналістів з різних ЗМІ країни, які знайшли та обробили всі документи залишені Януковичем у його маєтку) та українськими виданнями Kyiv Post та Українська Правда.

Фестиваль-конференція має на меті стимулювати обговорення важливих проблем, що постають перед українськими журналістами-розслідувачами в даний час, сприяти спільним розслідувальним проектам українських та закордонних журналістів та обміну досвідом з зарубіжними колегами.

Засновники фестивалю є громадська організація Фонд Розвитку ЗМІ та команда журналістів YanukovychLeaks.

У 2017 році фестиваль відбудеться за підтримки OCCRP (Проект з розслідування корупції та організованої злочинності), посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та посольства Нідерландів в Україні.

Медіапартнери заходу – газета Kyiv Post і Телеканал ZIK.

Участь у фестивалі безкоштовна. Реєстрація відкрита до 7 червня за посиланням  -  http://bit.ly/2pOerYW. Кількість учасників фестивалю обмежена: 200 учасників - перший день, 100 учасників - другий день. Зверніть увагу, відбір учасників на другий день фестивалю буде проводитись на конкурсній основі, тому важливо заповнити ВСІ пункти реєстраційної форми. 

Повна програма фестивалю доступна на сайті - http://mezhyhiryafest.com/

Чекаємо всіх 10-11 червня у Межигір’ї.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду