До 2 червня – прийом заявок на поглиблений тренінг із репортажу проекту ЄС «Open Media Hub»

До 2 червня – прийом заявок на поглиблений тренінг із репортажу проекту ЄС «Open Media Hub»

26 Травня 2017
826
26 Травня 2017
14:13

До 2 червня – прийом заявок на поглиблений тренінг із репортажу проекту ЄС «Open Media Hub»

826
З 13 по 18 червня 2017 р., проект ЄС «Open Media Hub» проводитиме поглиблений тренінг із репортажу для 10 журналістів та операторів українських ЗМІ.
До 2 червня – прийом заявок на поглиблений тренінг із репортажу проекту ЄС «Open Media Hub»
До 2 червня – прийом заявок на поглиблений тренінг із репортажу проекту ЄС «Open Media Hub»

Поглиблений тренінг із репортажу буде тривати протягом 6 днів та охопить наступні теми: випуск новин; редакторські навички або навички відео-зйомки - курс написання текстів та редагування, розроблений для вдосконалення незалежного та об’єктивного репортажу. Тренінг сприятиме збільшенню професійного інтересу та навичок висвітлення складних тем.  Він буде фокусуватися на виробництві медіа матеріалів для ваших ЗМІ із використанням навичок, здобутих на практиці, а також публікацією ваших матеріалів на платформі  «Open Media Hub».

Особливу увагу буде приділено викликам і навичкам розслідувальної журналістики. Перед 6-денним тренінгом разом із учасниками буде обговорено та обрано тему, сюжетну лінію та кути подачі історій. Проект буде підбирати актуальні для ваших ЗМІ теми та формати. Кінцевою метою тренінгу є виготовлення цікавих та інформативних візуальних репортажів.

Другу частину тренінгу займатиме серія репортажів  “Бути 20-річним” (1,5 год). “Бути 20-річним” – це серія коротких репортажів проекту «Open Media Hub» про життя та прагнення молоді країн Європейської політики сусідства. Їх можуть використовувати всі учасники як один репортаж, або ж потенційно як серію репортажів на одну тему (оскільки проект буде працювати над цією темою в усіх 17 країнах Європейської політики сусідства). Крім того, ці репортажі також будуть інтегровані до майбутнього конкурсу з виготовлення медіа матеріалів (проект профінансує виробництво таких репортажів). 

Тренінг проводять Зоя Чарльз, Александр Грегорян та Ентоні Хедлі. Перед початком тренінгу  учасники повинні підготувати репортажі під керівництвом Зої Чарльз, тренера-консультанта проекту  «Open Media Hub». На час проведення тренінгу просимо учасників мати з собою обладнання для відео-зйомки і монтажу. Виготовлені репортажі будуть транслюватися вашими ЗМІ, а також публікуватимуться на платформі та сайті «Open Media Hub» для обміну між учасниками на місцевому та регіональному рівнях.

Проект «Open Media Hub» спрямований покращити професійні навички журналістів і медіа менеджерів, а також підтримати виготовлення аудіо-візуальних та онлайн матеріалів у країнах Європейської політики сусідства з метою розвитку незалежних ЗМІ.

Цей проект втілює консорціум на чолі з Фундацією Томсон, до якого входять європейські медіа організації: France Médias Monde, European Journalism Center та Free Press Unlimited.

Щоб взяти участь, будь ласка, відвідайте офіційний сайт: www.openmediahub.com 

Останній термін подачі заявки: 2 червня, 2017 р. 23:45. У першу чергу будуть розглянуті заявки ЗМІ, які вже брали участь у проекті «Open Media Hub» і підписали меморандум про взаєморозуміння.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Представництва Європейського Союзу в Україні
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду