Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази фестивалю «Чілдрен Кінофест–2017»

15 Травня 2017
730
15 Травня 2017
11:02

Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази фестивалю «Чілдрен Кінофест–2017»

730
VI Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» відбувається з 26 травня по 4 червня у двадцяти містах України. До конкурсної програми увійшло сім фільмів для глядачів від 4 до 14 років, поза конкурсом представлено колекцію фільмів братів Люм'єрів.
Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази фестивалю «Чілдрен Кінофест–2017»

Зареєструватися може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на офіційному сайті фестивалю.

Традиційно глядачі виступають у ролі журі фестивалю, віддаючи свої голоси за вподобані картини. Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів і оголошено на церемонії закриття у фестивальному центрі, кінотеатрі «Київська Русь» 4 червня.

У позаконкурсній програмі буде показано добірку відреставрованих фільмів французьких засновників кінематографа – братів Люм'єрів. Програму впорядкував і прокоментував директор Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо.

Однією з головних подій нинішнього року стане показ фіналістів конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Десять картин-номінантів буде показано на великому екрані у присутності авторів, а спеціальне журі обере серед них переможця.

Фестиваль закриє фільм-володар Ґран-прі «Чілдрен Кінофесту–2016» – пригодницька стрічка «Лапа» Роберта-Адріана Пежо з Угорщини.

Цього року «Чілдрен Кінофест» відбудеться вчетверте. Послом фестивалю стала письменниця, поетеса, сценаристка і колумністка Катерина Бабкіна. Місія фестивалю – популяризація мистецтва кіно, розвиток традиції сімейних походів до кінотеатру, просування європейських цінностей та підтримка дітей з вразливих соціальних груп.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
«Чілдрен Кінофест»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
730
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду