Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові

Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові

12 Квітня 2017
1157
12 Квітня 2017
10:32

Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові

1157
Перед Вербною неділею ведучі «Дуже радіо» разом із відомими людьми Львова, співаками та слухачами озеленили парк Піскові (Алтайські) озера.
Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові
Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові

Більше сорока саджанців, - верби, магнолій, барбарису, форзицій та інших дерев і кущів тепер красуватимуться в парку. Жителі та гості нашого міста зможуть відпочивати біля озер та насолоджуватись красою зелених насаджень.

 «Посади, друже, дерево ДУЖЕ», - це перша акція команди першого туристичного радіо «Дуже радіо» (Львів, 104,3ФМ), яку вони започаткували цього року, і планують робити її щорічно напередодні Великодня.

«Ми хочемо, щоб наше місто було зеленим, гарним, чистим», - розповідає Галина Батюсь, бренд-менеджер "Дуже радіо". Щоб ми та наше майбутнє покоління дихали свіжим повітрям і насолоджувалось красою зелених насаджень. Надіємось, що зробили хоч невеликий внесок в екологічне майбутнє нашого міста. Хочемо стати прикладом для наслідування не лише у Львові, а й в інших містах нашої країни, зокрема в Карпатах.».

Окрім висадки дерев, ведучі та працівники #ДУЖЕРАДІО організували для своїх слухачів чудове розважальне свято, з конкурсами та розіграшом подарунків.

 До акції долучилися відомі люди Львова та співаки, серед яких: відома співачка Олена Корнєєва, радіоведуча та співачка Ліля Ваврін, гурт «Дзвони сонця», творче подружжя - співак  Гордій Старух та його дружина, мисткиня  Дарія Альошкіна, львівська художниця Роксолана Йолич,  співачка Катерина Малицька, засновник проекту «Фотографії старого Львова» Роман Метельський та начальник прес-центру Повітряного командування “Захід” Ірина Бранова з чоловіком, українським військовим Олегом Барановим.

Працівники «Дуже радіо»  надіються, що всі дерева приживуться, адже у них «легка рука» і настрій доГори!

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба «Дуже радіо»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1157
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду