7-10 червня в Одесі відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій»

3 Квітня 2017
1074
3 Квітня 2017
16:13

7-10 червня в Одесі відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій»

1074
7-10 червня 2017 року в готелі GAGARINN міста Одеса відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій». Важливими завданнями є обговорення актуальних питань розвитку бізнесу цифрових телекомунікаційних послуг, забезпечення свободи вираження поглядів і протидія цензурі, підвищення рівня обізнаності учасників ринку телекомунікацій України, обмін досвідом, зокрема з європейськими експертами та колегами.
7-10 червня в Одесі відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій»

ДЕК – скорочена назва заходу – за задумом організаторів, має стати щорічним консолідуючим вітчизняним майданчиком ефективного спілкування представників держави; провідних експертів у  телеком- і медіа-сфері; крупних та невеликих операторів телекомунікацій, що використовують різні технології; мовників; постачальників контенту; а також для впровадження позитивних рішень, аналізу існуючих та перспективних нормативно-правових актів щодо забезпечення руху нашої країни до «Цифрової Європи». Все це створюється з метою якісного надання послуг українським споживачам.

На порядку денному конференції – перші результати прийняття спеціального законодавства про доступ до інфраструктури, Закону України «Про кінематографію», лібералізація, оптимізація звітності операторів, критерії ЗМІ з використанням мережі Інтернет і їх відмінність від операторів телекомунікацій, проблеми ліцензування ОТТ, питання ліквідації піратства, взаємодії із силовими структурами тощо.

Організатори ДЕК 2017 – провідні незалежні галузеві неприбуткові об’єднання: Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників та постачальників контенту і Латвійська асоціація електронних комунікацій.

Проведення конференції відбувається за підтримки Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Спонсор заходу – компанія SES, світовий лідер серед операторів супутникового мовлення.

Подробиці щодо участі, програма заходу, реєстрація, контакти – на сайті http://dek.org.ua

Для членів асоціацій передбачені спеціальні умови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ДЕК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду