Успішний старт проектів «Гордон» і «Кеш тест» підвищив показники прайму суботи

27 Лютого 2017
1070
27 Лютого 2017
11:44

Успішний старт проектів «Гордон» і «Кеш тест» підвищив показники прайму суботи

1070
Субота 25 лютого стала днем великих прем'єр на "112 Україна". Нові проекти продемонстрували високі показники у своєму слоті, утримуючи увагу глядачів протягом усього вечора. Зокрема, програма "ГОРДОН" пройшла з цифрами: частка – 3,51% і рейтинг – 1,46%* і майже вдвічі перевищила показники "Люди. Hard Talk", яка минулої суботи виходила у цьому ж слоті.
Успішний старт проектів «Гордон» і «Кеш тест» підвищив показники прайму суботи

18 лютого, коли в ефірі телеканалу був заключний вихід програми "Люди. Hard Talk", її показники склали: частка – 1,87% і рейтинг – 0,79%*.

Успіх нового проекту "ГОРДОН" очевидний. Зі старту він демонструє відмінні показники телеперегляду, які дозволили "112 Україна" у слоті програми зайняти 9 сходинку серед усіх каналів країни. Лідерство серед інформаційних мовників незмінне – цього разу з результатами, які більш ніж утричі  випереджають найближчого конкурента.

Показники загальнонаціональних каналів

Показники інформаційних каналів за ауд. 18+ (50+) у слоті 19:21 - 20:00

За аудиторією Київ 18+ показники програми з часткою – 5,64%, і рейтингом – 2,10% перевищили аналогічний слот на телеканалі "112 Україна" від 18 лютого більш ніж у 3 рази. Це забезпечило телеканалу 6 місце в загальному топі. Першість серед інформаційних підтверджується відривом від найближчого конкурента в 4 рази.

За аудиторією Київ 18+ показники програми з часткою – 5,64%, і рейтингом – 2,10% перевищили аналогічний слот на телеканалі "112 Україна" від 18 лютого більш ніж у 3 рази. Це забезпечило телеканалу 6 місце в загальному топі. Першість серед інформаційних підтверджується відривом від найближчого конкурента в 4 рази.

Показники інформаційних каналів за ауд. Київ 18+) у слоті 19:21 - 20:00

112.ua

За аудиторією 18+ показники програми наступні: частка - 2,53%, рейтинг - 1,13%.

У першому ефірі нової програми в гостях у відомого журналіста і письменника Дмитра Гордона побував перший президент України Леонід Кравчук. У програмі говорили про президентство Віктора Януковича, завдання Майдану і їх реалізацію, Надію Савченко, Донбас і інші актуальні для України питання. Розмова ведучого з гостем, як і анонсувалося телеканалом, вийшла відвертою, з прямими запитаннями. Зокрема, Дмитро Гордон запитував Леоніда Кравчука про те, чи було йому соромно, що президентом України обрали двічі засудженого, чи застосовував Віктор Янукович фізичну силу по відношенню до своїх підлеглих, наскільки нова влада краща за попередню, і чи краща в цілому.

Нагадаємо, програма "ГОРДОН" – це відвертий діалог ведучого з гостями – представниками політичної еліти країни – на теми, які хвилюють суспільство. Програма виходить на телеканалі "112 Україна" по суботах і неділях о 19:20.

Відразу після програми-інтерв'ю з Дмитром Гордоном, з перервою на новини стартував проект "Кеш тест", в якому телеканал перевіряв е-декларації чиновників. Тема відкритості народних обранців і відповідності їх реальних доходів задекларованим зацікавила більше 1 мільйона глядачів**, які зібралися біля екранів телевізорів, щоб подивитися програму. Показники другої прем'єри дня за аудиторією 18+(50+) склали: частка – 3,30% і рейтинг – 1,43%: за київською аудиторією: частка – 4,16% і рейтинг – 1,60%. Зі старту проект дозволив підвищити показники слота по цим аудиторіям більш ніж удвічі.

У першій програмі "Кеш тест" ведучим Олегу Степовому і Христині Чернезі вдалося побувати в маєтках двох політиків: будівельного магната Борислава Розенблата і землевласника Аркадія Корнацького. У програмі глядачі також побачили хто відмовився від візиту знімальної групи телеканалу та чому, наприклад, від тесту на відкритість ухиляється головний борець за свободу слова Тетяна Чорновіл.

Проект "Кеш тест" виходить на "112 Україна" по суботах о 20:10.

Тепер щосуботи на телеканалі "112 Україна" – вечір відвертих розмов, відкриттів і сенсацій з його новими ведучими Дмитром Гордоном, Олегом Степовим і Христиною Чернегою.

* – Аудиторія старше 18 років, що проживає в містах з населенням понад 50 000;

** – Universe, показник cov#;

Дані дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – комунікаційний Альянс. Дані надав телеканал "112 Україна". Дані за 25.02.2017.  Overnight, надані за показниками rat%, shr%, cov#. Докладніші показники дивіться в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ru/ru/about/glossary/

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "112 Україна"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду