Дві промо кампанії  «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017

Дві промо кампанії «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017

20 Лютого 2017
634
20 Лютого 2017
17:04

Дві промо кампанії «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017

634
До шорт-листу PromaxBDA Europe Awards 2017 увійшли промо кампанія фільму «Розщеплені на атоми» та спеціальний проект «День, коли ми втратили все» до 30-ої річниці Чорнобильської трагедії.
Дві промо кампанії  «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017
Дві промо кампанії  «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017

В категорії «Промо документальної або фактологічної програми» команда 1+1 медіа змагається з Discovery Creative London, National Geographic UK та іншими. В категорії «Кампанія спеціальної події» з NBCUNIVERSAL Germany, Discovery Communications Germany та іншими.

«В рамках спецпроекту «День, коли ми втратили все» ми застосували суто діджітальний інструмент виходу роликів - в конкретні хвилини протягом доби в ефірі каналу 1+1. Ми хотіли нагадати всім про обставини жахливої трагедії та дати можливість новому поколінню відчути те, що було, щоб це не повторилося знову», - коментує Олена Мартинова, маркетинг директор 1+1 медіа.

Маркетинг-командою було знято окреме відео для промо кампанії фільму «Розщеплені на атоми», а також ініційовано міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все», що включила в себе сайт, на якому погодинно відображені події, що відбувались до і після катастрофи, а також соціальний відеоролик, який розповідає про жахаючі наслідки трагедії. Протягом доби в ефірі та соціальних мережах телеканалу 1+1 виходили спеціальні ролики, які відтворювали події в хронологічній послідовності, що відбулись 30 років тому.

Переможців PromaxBDA Europe Awards 2017 буде оголошено 14 березня.

Нагадаємо, що фільм Світлани Усенко «Розщеплені на атоми» - документальна драма власного виробництва телеканалу 1+1 присвячена 30-й річниці Чорнобильській трагедії. Стрічка поєднала в собі як документальні зйомки у зоні відчуження, місті Прип’ять та АЕС, так і художню реконструкцію подій Чорнобильської катастрофи. Докудрама стала найрейтинговішим телепродуктом на українському телебаченні 26 квітня 2016. Рейтинг фільму склав 5.8%, частка ― 16.7% (18-54, вся Україна). «Розщеплені на атоми» зі значним відривом лідирував у слоті показу, а загальна аудиторія драми перевищила 7.8 млн глядачів (4+, вся Україна), що зробило стрічку найрейтинговішим документальним фільмом на українському телебаченні протягом 2015-2016 років.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду