На ICTV починається кіномісяць з Оскаром

На ICTV починається кіномісяць з Оскаром

14 Лютого 2017
712
14 Лютого 2017
16:52

На ICTV починається кіномісяць з Оскаром

712
14 лютого на телеканалі ICTV стартує лінійка оскарівських фільмів. Протягом чотирьох тижнів у будні – найкращі стрічки різних жанрів, які свого часу здобули найвищу світову кінонагороду.
На ICTV починається кіномісяць з Оскаром
На ICTV починається кіномісяць з Оскаром

Оскарівський кіномарафон відкривають дві частини легендарної кіноепопеї «Володар перснів», а також культові картини «Апокаліпсис наших днів» та «Дівчина з татуюванням дракона». Згодом глядачі побачать такі знамениті стрічки, як «Кращий стрілець», «Операція «Арго», «Гра в імітацію», «Чорний яструб», «Втеча з Шоушенка».

Кіноманам припадуть до смаку і такі володарі «Оскара», як «Мовчання ягнят», «12 років рабства», «Старим тут не місце», «Форест Гамп», «Мій хлопець – псих», «Вовк з Уолл-стріт», «Привид», «Гравітація». А шанувальники Квентіна Тарантіно матимуть змогу насолодитись його кіношедеврами «Джанго вільний», «Безславні виродки» та «Мерзенна вісімка».

Надзвичайні актори, неймовірні спецефекти і хитромудрі сюжети – протягом місяця не пропустіть на ICTV фільми, відзначені Американською академією кіномистецтва. Картини, які хоч раз у житті повинен переглянути кожен! Дивіться з 14 лютого з вівторка по п’ятницю о 23:20!

Детальніше про оскарівські фільми, що будуть в ефірі протягом лютого, читайте в огляді від ведучого ICTV Антона Равицького.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
712
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду